Zwangerschap en het runnen van een 6-figure online business

Zwangerschap en het runnen van een 6-figure online business

In deze blog vertel ik meer over de afgelopen weken. Ik neem je mee nu ik zwanger ben en hoe ik mijn business op dit moment aan het runnen ben. Dit is ook een handige blog om te lezen voor als je niet zwanger bent. De lessen en inzichten die ik met je deel kun je ook toepassen voor als je nu aan het ondernemen bent.

Enjoy!

 

Ik ben op dit moment zwanger van mijn eerste kindje en ik wil met je delen hoe ik de afgelopen periode heb ervaren.

Ik werd overspoeld met een vloedgolf aan hormonen en veranderingen. Ik wist altijd wat mijn doelen waren, mijn plannen, waar ik in wilde investeren en in een keer wist ik niet meer wat ik wilde. Het enige dat ik dacht was: “Nu is het echt, het gaat echt gebeuren.”

Daarnaast vroeg ik mij af hoe ik het straks zou gaan doen, hoe ik alles moest combineren. Ik kon niet meer nadenken zoals normaal. Ik merk nu ook dat ik dag tot dag en week tot week plan en leef.

Voordat ik zwanger werd was ik top fit, zette iedere dag 10.000 stappen, deed aan koud douchen. Nu merk ik dat mijn lichaam iedere dag verandert. In de eerste periode ben ik erg moe geweest en had ik last van hoofdpijn, dingen waar ik normaal nooit last van had. Een rollercoaster aan gevoelens en emoties.

Wanneer je ook nog een booming business runt is het belangrijk om bij jezelf te blijven inchecken, jezelf de vraag blijven stellen: “Wat wil ik? Waar verlang ik naar? Wat zijn mijn dromen en hoe zien die uit met een kleine?”.

Nu het allemaal wat rustiger is kan ik weer helder nadenken. Ik heb voor mezelf alles op een rijtje gezet en wil jou ook een paar tips meegeven over hoe jij dat ook kan doen.

Tip 1:

Luister naar je lichaam en energie, ga niet over je grenzen heen.

Tip 2:

Doe aan visualisatie. Hoe ziet jouw leven er straks uit?

Tip 3:

Neem je business onder de loep. Klopt je business/ business model nog? Hoe wil jij je dagen indelen? Kun je op dezelfde manier doorgaan?

Tip 4:

Besteed meer taken uit.

Tip 5:

Wees wat milder tegen jezelf. Het is oké als het niet gaat zoals je gepland had. Je hebt het tenslotte druk met het creëren van een nieuw leven.

Voor nu wil ik je bedanken voor het lezen van deze blog. Ik vond het supertof om deze 5 tips met je te mogen delen.

 

Mocht je nog vragen hebben stuur mij dan een mailtje naar info@artjanna.nl of stuur mij een dm via Instagram.

Over de schrijver
Jij hebt als coach een verhaal te vertellen. Ik help je dit te vermarkten en te verkopen in strategische sprintsessies, waardoor je met zelfvertrouwen een succesvolle online business bouwt.
Reactie plaatsen