Winnen in 2021 van het internet?! 4 stappen die het verschil voor je gaan maken

Winnen in 2021 van het internet?! 4 stappen die het verschil voor je gaan maken

Op dit moment is het bijna niet meer weg te denken, maar tegenwoordig zit bijna iedereen op het internet. Genoeg kansen die er voor het oprapen liggen en waar jij zeker ook mee aan de slag kunt gaan. Alleen hoe zorg je ervoor dat jij in 2021 van het internet gaat winnen? In mijn nieuwste blog deel ik 4 stappen met je zodat jij in 2021 gaat winnen van het internet!

 

10 miljoen Nederlanders zitten vandaag de dag op facebook. Maar niet alleen facebook , denk ook aan Instagram, LinkedIn, bedenk het maar en je hebt er wel een app voor. Er zijn dus enorm veel kansen en mogelijkheden in 2021.

Dit zijn de 4 stappen waarin ik je wil meenemen die je voor jezelf kunt implementeren.

Stap 1: de A van aandacht

Trek de aandacht van je potentiële klanten, je audience. Deel content en laat jezelf zien en horen. Het is mogelijk om meer dan 20 stories per dag te maken op Instagram. Hoe meer jij online zichtbaar bent hoe meer aandacht je kunt trekken. Zorg dat je verhaal gezien wordt want op die manier leren mensen je kennen en kunnen ze voor jou kiezen als ze hulp nodig hebben.

Stap 2: Schrijf waardevolle content

Waardevolle content wordt steeds belangrijker. Een trend die ieder jaar weer terug keert is content marketing. Content marketing is de ideale manier op je verhaal te verspreiden. Wanneer jij waarde deelt met je volgers kun jij van je volgers fans maken. Deze fans staan voor je in de rij als jij een product of dienst op de markt brengt.

Deel jij al waardevolle content? Schaal de hoeveelheid posts dan eens op. Beeld je eens in dat je de komende 10 jaar waardevolle content deelt, hoe zou je hier dan op terug kijken?

Stap 3: Wees jezelf

Waar kan jouw doelgroep je aan herkennen? Wees authentiek en comfortabel in de rollen die je laat zien. Op events of tijdens interviews ben ik anders dan op mijn stories. En soms kan het wat ongemakkelijk zijn maar durf dit te omarmen en wees je authentieke zelf.

Stap 4: Verkoop wat jij wil verkopen

Laat je niet tegenhouden of afleiden door de mening van anderen. Bepaal voor jezelf waar jouw bedrijf op gebaseerd is. Vind je sales spannend? Ga dan op zoek naar iemand waar je het van kunt leren.

Deze vier stappen gaan echt het verschil maken. Trek de aandacht, deel waardevolle content en verkoop jouw producten. Laat je niet tegenhouden door angsten of onzekerheden want dat is nergens voor nodig.

Voor nu wil ik je bedanken voor het lezen en ik hoop dat jij hier mooie stappen mee gaat maken. Laat even weten of je hier iets van geleerd hebt of deel het op je social media kanalen.

Over de schrijver
Jij hebt als coach een verhaal te vertellen. Ik help je dit te vermarkten en te verkopen in strategische sprintsessies, waardoor je met zelfvertrouwen een succesvolle online business bouwt.
Reactie plaatsen