In één dag een boost van vertrouwen en baanbrekende inzichten om eindelijk die resultaten te behalen waar jij van droomt...


Experience Your Potential

Door middel van intensieve coaching gaan we op persoonlijk vlak samenwerken, waardoor je dwars door (bewuste en onbewuste) blokkades heen gaat breken, krachtige mindset-shifts gaat maken op identiteitsniveau, met als resultaat; veel meer plezier en vertrouwen in jouw business en booming resultaten. 

Herken jij je in de volgende punten?

 1. Je bent perfectionistisch en daardoor blokkeer je regelmatig bij het stellen en behalen van doelen.
 2. Je hebt (nog) een beperkende money mindset, waardoor je jezelf niet op waarde schat en hierdoor moeilijk geld en klanten aantrekt.
 3. Je hebt regelmatig de volgende gedachten: ‘’Ben ik wel goed genoeg en/of doe ik het wel goed genoeg en/of geef ik wel genoeg waarde?
 4. Je ervaart weinig vertrouwen op persoonlijk- en zakelijk vlak, waardoor je niet de resultaten behaalt die je zou willen behalen.
 5. Je laat je teveel afleiden door de mening van anderen en hier zou je graag verandering in willen zien.


Let op: per maand heb ik plek voor maximaal voor 4 VIP-klanten. Ben je enthousiast en klaar om aan de slag te gaan, reageer dan direct, want vol is vol.

Stel je voor...

 • dat je wel in de actie durft te gaan vanuit plezier, waardoor je de omzet behaalt waar je nu nog alleen van droomt...
 • dat je wel de stappen durft te nemen vol vertrouwen om je business te laten groeien...
 • dat je je gevoel volgt en je vrij voelt om te doen wat je wilt...
 • dat je een krachtige vrouw bent die keuzes maakt waar ze blij van wordt...


Let op: per maand heb ik plek voor maximaal voor 4 VIP-klanten. Ben je enthousiast en klaar om aan de slag te gaan, reageer dan direct, want vol is vol.

Wat kun je concreet verwachten van de Experience Your Potential VIP dag:

Onderbewuste programmering:

We overschrijven oude beperkende neurologie voor nieuwe versterkende patronen, zodat je een ijzersterk geloof en vertrouwen ervaart voor nu en in de toekomst.

1 op 1 persoonlijke begeleiding 

Samen gaan we kijken hoe jij de grootste doorbraken kunt realiseren en daarmee jouw grootste impact kunt maken. Dus super persoonlijk en volledig op jou gefocust.


Duurzaam en diepgaand resultaat

Tijdens deze dag zal de focus liggen op diepgaand resultaat en na deze dag zal je duurzame begeleiding ervaren, met betrekking tot de behandelde stof.Hi, mijn naam is Artjanna 

Als Online Business Designer help ik vrouwelijke ondernemers met de juiste visie en het vertrouwen hun ideale business vorm te geven met de beste content, méér klanten en méér winst.

 

Hoe ik dit doe? Simpel: ik combineer al mijn opgedane kennis op het gebied van online marketing, sales, processen & strategieën met meer dan 10 jaar persoonlijke ontwikkeling, mijn Master NLP technieken & andere geweldige – soms heel zweverige – mindset tools om jouw volledige potentie te benutten.

 


Zo ging ik met gemak van ‘niet rondkomen’ naar een maandelijkse omzet van €5000-€20.000

Door te werken met bewezen Master NLP technieken en strategieën, behaalde ik met mijn business binnen het eerste anderhalf jaar al meer dan €100.000. Zo ging ik met gemak van ‘niet rondkomen’ naar een maandelijkse omzet van €5000-€20.000

 

Oók mijn klanten behalen de mooiste resultaten. Zo ervaren ze veel meer rust en vertrouwen en halen zij hierdoor betere resultaten en hogere omzet.

 

Ik laat jou maar al te graag zien en ervaren welke unieke gift jij hebt en vooral wat jij hier allemaal mee kunt bereiken. Want, impact is waar ikzelf iedere dag naar streef op ieder gebied in mijn leven en ik sta te popelen om deze impact nu met jou te gaan maken.

Ik geloof immers – call me crazy – dat jij hier niets voor niets bent en dat jij iets te doen hebt op deze wereld.

 

Laten we samen een movement creëren en jouw missie de aandacht geven die het verdient!‘Mijn belemmerende gedachten worden meteen de kop ingedrukt’


Als perfectionist is het soms lastig om patronen en gedachten te doorbreken. Daardoor beperk ik mezelf.


Tijdens de Experience Your Potential helpt Artjanna je letterlijk stap voor stap je barrières te doorbreken. Artjanna liet me inzien dat ik meer aan kan, dan dat ik denk.


Dat betekent concreet dat ik ben gaan inzien dat er meer uit mezelf te halen valt. Het was voor mij een waardevolle dag, omdat ik na deze dag naar huis ging vol vertrouwen in mijn business en nog belangrijker, vol vertrouwen in mezelf.

Aartie Kedar - Contentmarketeer

Kan iedereen zomaar een VIP dag boeken?

Je komt in aanmerking voor deze VIP dag wanneer jij;

 

 • enthousiast wordt van persoonlijke begeleiding en graag 1-op-1 door mij geholpen zou willen worden
 • actiegericht bent en graag wil doorpakken met jouw bedrijf omdat je voelt dat het de hoogste tijd is om op persoonlijk vlak te groeien.

 

Je komt niet in aanmerking voor deze VIP dag wanneer jij;

 1. koppig bent en hierdoor niet coachable bent (Ik help alleen ondernemers die open staan om te groeien)
 2. niet bereid bent om in jezelf en jouw bedrijf te investeren


Let op: per maand heb ik plek voor maximaal voor 4 VIP-klanten. Ben je enthousiast en klaar om aan de slag te gaan, reageer dan direct, want vol is vol.

Wat gaan we doen?

Gedurende deze VIP-dag werken we samen aan jouw persoonlijke situatie en wensen waarbij we jouw situatie onder de loep nemen en een concreet succesplan opstellen, waarbij je met een duidelijke strategie en een stappenplan naar huis zal gaan, om vanuit vertrouwen in de actie gaat en de resultaten behaald die jij voor ogen hebt.

 

Na deze dag weet jij precies hoe je ervoor staat, heb je een krachtig patroon ontwikkeld, waardoor je keuzes gaat maken vanuit je kern en voel je meer zelfverzekerd.

Dit is wat een VIP je oplevert: 

 

 • Overschrijf oude beperkende neurologie met nieuwe versterkende neurologie, zodat je een ijzersterk geloof en vertrouwen ervaart voor nu en in de toekomst.
 • Dat je wel in de actie durft te gaan vanuit plezier, waardoor je de omzet behaald waar je nu nog alleen van droomt.
 • Wel de stappen durft te nemen vol vertrouwen om je business te laten groeien
 • Dat je je gevoel volgt en je vrij voelt om te doen wat je wilt
 • Samen gaan we kijken hoe jij de grootste doorbraken kunt realiseren en daarmee jouw grootste impact kunt maken. Dus super persoonlijk en volledig op jou gefocust.
 • Op de dag zal de focus liggen op diepgaand resultaat en na de dag zul je duurzaam hulp krijgen op de resultaten die we hebben neergezet.

 

 • Breek door mentale blokkades heen en ervaar meer rust en vertrouwen
 • Maak een einde aan emotionele uitbarstingen, stressreacties & onbestemde gevoelens
 • Ontwikkel ijzersterke positieve gedragspatronen
 • Kies werkelijk voor jezelf en jouw droomleven

Let op: per maand heb ik plek voor maximaal voor 4 VIP-klanten. Ben je enthousiast en klaar om aan de slag te gaan, reageer dan direct, want vol is vol.

Wat anderen zeggen:

''Dit heeft mijn mindset compleet geshift''

Ondanks ik wel wist wat ik kan bijdragen aan andere ondernemers, vond ik het lastig om het zelf echt te geloven.


Doordat ik eerder met jou heb samengewerkt en dat is uitstekend bevallen was ‘Ja’ zeggen hiertegen bijna als vanzelfsprekend.

 

Door de uitvoerende opdrachten die we hebben gedaan VOELDE en ZAG ik mijn doelen heel helder, ik wist ineens wat ik moest doen en hoe ik verder moest.


Behalve een flinke dosis zelfvertrouwen heeft dit mijn mindset compleet geshift en heb ik 2 betalende klanten de week erop aangetrokken die een coachtraject afnemen.

Gitana - Ondernemerscoach

''Voor mij was dit een eye-opener'' 


Ik heb de oefeningen als erg prettig ervaren. Voor mij was dit een eye-opener. Door de eerste oefening merkte ik hoe ik wil overkomen naar mijn klanten en wat ik moet doen om deze versie van mijzelf te worden. Ook de oefening om te ankeren was erg fijn en heb ik direct uitgeprobeerd. Door op een bepaalde drukpunt te drukken, voel ik een positieve energie door mijn lichaam heen gaan. Ook de affirmaties zijn mooi toegepast op mijn situatie.

Ik zal dit gesprek met bijgaande oefeningen zeker aanraden bij anderen. Hierdoor leer jezelf weer kennen en weet je waarmee je aan de slag kan gaan.

Ivette Langeveld - Succescoach

''Zeker aan te raden''


Ik heb de sessie als erg prettig ervaren, vooral het ankeren. Dit was nieuw voor mij. Ik ga de komende tijd aan de slag met een aantal affirmaties en gebruik het drukpunt op spannende momenten om mij weer prettig te voelen. Zeker aan te raden! Ben benieuwd wat het mij op gaat leveren in de toekomst.
Priscilla Tasche - Lifestyle coach​​​​ 

Ready to jumpstart your business?

 • Breek door mentale blokkades heen en ervaar meer rust en vertrouwen
 • Maak een einde aan emotionele uitbarstingen, stressreacties & onbestemde gevoelens
 • Ontwikkel ijzersterke positieve gedragspatronen
 • Kies werkelijk voor jezelf en jouw droomleven