In één dag jouw business naar de next level, waardoor je eindelijk de resultaten kunt behalen waar je van droomt


VIP-dag

Als ondernemer wordt er veel van je verwacht en zie je al snel door alle bomen het bos niet meer. Staat jouw business er wel goed voor? Heb je alles wel goed ingericht om écht door te kunnen breken?


Tijdens de VIP-dag analyseren we jouw huidige online business en concretiseren we waar je de winst te behalen valt. Zo heb je duidelijk waar je mee moet stoppen of juist meer van moet gaan doen.

Wat gaan we doen?

Gedurende deze VIP-dag werken we samen aan jouw business, waarbij we jouw huidige strategie onder de loep nemen en een concreet succesplan opstellen, waarbij je met een duidelijke strategie en een stappenplan naar huis zal gaan, om effectief nieuwe klanten aan te trekken en jouw zichtbaarheid te vergroten.


Na deze dag weet jij precies hoe je ervoor staat en kun jij volop gaan knallen om de doelen en dromen te behalen die je voor ogen hebt en de impact te maken die je verdient!

Wat anderen zeggen:

''Ze haalt alles eruit wat in je zit''

Ik heb een 1 op 1 VIP dag gehad met Artjanna. Het was een top dag met een topper! Boven verwachting! Heel veel mooie/nieuwe inzichten en ideeën doorgenomen met een stappenplan om ze uit te voeren. Zij haalt alles wat in je zit om een betere ondernemer te worden uit je en zo ontstaan nieuwe concepten. Dank je en was de moeite waard en een echte aanrader!
Margery Carron-Promes Finance

''Nieuwe ideeën die ik ga uitvoeren''

Ik heb een fijne VIP dag gehad met Artjanna. We hebben verschillende thema’s binnen Kindervreugde behandeld. We hebben nieuwe ideeën bedacht, die ik ga uitvoeren. Heel fijn om nieuwe inzichten op te doen. Artjanna heeft een prettige energie en weet dit goed over te brengen. Veel dank voor de mooie inzichten en nieuwe ideeën!Warsha Atwarie- Kindervreugde
''Niet twijfelen, gewoon doen!''
Super toffe coaching waar je terugkeert naar jezelf en van daaruit jouw eigen krachten naar boven haalt. Artjanna's manieren van coachen en benaderen zijn erg veelzijdig en zij is zelf ook een coach waarvan je spontaan vrolijk wordt en energiek voelt zodra je haar ziet. Niet twijfelen, gewoon doen!!Mariem Lahit - Atelier / Fashion 

Wat kun je concreet van mij verwachten?

Persoonlijke website-analyse

Voorafgaand aan jouw VIP dag zorg ik voor een persoonlijke website-

analyse en ontvang jij van mij een uitgebreid werkboek ter voorbereiding op jouw VIP-dag.Technieken om flink te groeien

Positionering, aanbod, van onlinesystemen en funnels tot marketing en sales. We gaan aan de slag met precies datgene wat jij nodig hebt om flink te groeien jouw business klaar te stomen voor jouw next-level.


Persoonlijke strategie

Na deze VIP dag weet je dan ook zeker dat jouw fundering goed staat, welke strategie voor jou de beste resultaten zal opleveren en hoe je op jouw authentieke wijze de grootste impact kunt gaan maken met jouw product of dienst

Kan iedereen zomaar een VIP dag boeken?

Je komt in aanmerking voor deze VIP dag wanneer jij;

  • nu al een online business hebt of op het punt staat om een online business te bouwen
  • klaar bent om in één dag een flinke groeispeurt te maken en een concreet actieplan te creëren voor jouw business
  • enthousiast wordt van persoonlijke begeleiding en graag 1-op-1 door mij geholpen zou willen worden
  • actiegericht bent en graag wil doorpakken met jouw bedrijf omdat je voelt dat het de hoogste tijd is om meer impact te maken je komt niet in aanmerking voor deze VIP dag wanneer jij;
  • koppig bent en hierdoor niet coachable bent (Ik help alleen ondernemers die open staan om te groeien)
  • niet bereid bent om in jezelf en jouw bedrijf te investeren

Let op: per maand heb ik plek voor maximaal voor 4 VIP-klanten. Ben je enthousiast en klaar om aan de slag te gaan, reageer dan direct, want vol is vol.

Ready to jumpstart your business?