28 januari 2021 
3 min. leestijd

Van NUL naar €100.000 omzet en nog veel meer...

Van NUL naar €100.000 omzet en nog veel meer...

Het magische getal de €100.000 euro waar veel ondernemers naar streven. Het kan zijn dat je nu op dit moment onderweg bent naar deze grote omzet doelen of dat je de eerste stap nog moet zetten.

Ik ben erachter gekomen in de afgelopen 1,5 jaar, dat een van de belangrijkste dingen toch wel mindset is. In deze blog deel ik waardevolle dingen die anderen wellicht niet delen of zullen delen met je. Alleen, omdat ik heb gezien door dit soort doelen zelf behaald te hebben, dat het voor eenieder ook mogelijk is, mits je natuurlijk weet wat je moet doen. Nog belangrijker is om jezelf de juiste vragen te stellen voor je aan grote doelen begint. Want is dit echt iets wat JIJ wilt of komt het wellicht ergens anders vandaan? In deze blog deel ik mijn eigen ins and outs, wat mij geholpen heeft en wat juist niet! Enjoy!

 

Klik hier op de afbeelding om de podcast direct te beluisteren:

 

 

Ik ga je meenemen en de belangrijkste elementen met je delen.

1 Gebruik een bewezen strategie

Het gebruik van een bewezen strategie is een van de belangrijkste dingen. Dit zie je ook terug in de corporate wereld, om grote doelen te behalen worden de juiste tools en strategieën ingezet. Het speelt een grote rol in het behalen van succes.

2 Creëer een ijzersterke mindset

Wanneer je grote ondernemers volgt zul je zien dat 80% van hun succes uit mindset komt en slechts 20% uit het gebruik van een bewezen strategie. Alles heeft te maken met de gedachten die jij hebt, met het verhaal dat jij jezelf verteld. Je mindset zorgt voor de actie die jij gaat ondernemen en daarmee ook de resultaten die je gaat behalen.

3 Geloof in jezelf

Het begint allemaal bij het geloven in jezelf. Wanneer jij in jezelf gelooft ga je op een andere manier actie ondernemen en zul je betere resultaten gaan behalen. Durf risico’s te nemen, durf te investeren in jezelf én je bedrijf.

4 Ontdek je Why

Door jezelf de vraag; ” Waarom wil ik dit doel behalen?” ga je ontdekken wat je Why is. Je Why, de reden waarom je iets doet, gaat je motiveren om je doelen te behalen. Vraag jezelf ook af of je doel echt van jou komt of dat het iets is dat je denkt dat je moet behalen. Blijf altijd dicht bij jezelf.

5 Keep your focus

Doe wat je moet doen, wanneer je dat moet doen en hou je aan je planning. Wanneer jij je planning volgt en voor structuur zorgt kun jij je beter focussen waardoor je betere resultaten gaat behalen. Wanneer jij je overgeeft aan omstandigheden is het logisch dat je andere resultaten gaat behalen. Heb je hier moeite mee? Schakel dan een coach in of zorg voor een accountability buddy.

6 Start before you’re ready

Het kan spannend zijn om de eerste stap te nemen, het kan eng zijn om uit je comfort zone te stappen maar door actie te ondernemen ga je groeien.

Wanneer je niet in actie komt gaat er ook niks gebeuren. Wanneer je voor het ongemakkelijke durft te gaan zul je zien dat alles steeds makkelijker wordt. Stap dus in die actie modus.

7 Waar komen je inkomsten vandaan?

Zoek uit waar je inkomsten vandaan komen. Welk aanbod zorgt voor de grootste omzet? Klopt je aanbod nog? Werk je al met je ideale klant? Kun je hier iets aan veranderen?

8 Alles is mogelijk

Je hebt maar 1 leven, dit leven. Tijd die je verdoet krijg je niet meer terug, maak er dus iets moois van en ga impact maken. Wees jezelf ervan bewust dat alles mogelijk is.

Vergeet ook niet om je doelen zo duidelijk mogelijk te maken. Wanneer je een tijdsframe aan je doelen koppelt wordt het makkelijker om een concreet plan te maken. Clarity zorgt ervoor dat jij je doelen makkelijker gaat behalen.

Wil jij ook grote doelen behalen maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Ga dan naar de website: https://artjanna.nl/impact-strategie-call/ en boek een GRATIS gesprek met mij in. We gaan dan samen op zoek naar mooie kansen en mogelijkheden. Het lijkt me supertof om je te mogen spreken en helpen!

Over de schrijver
Jij hebt als coach een verhaal te vertellen. Ik help je dit te vermarkten en te verkopen in strategische sprintsessies, waardoor je met zelfvertrouwen een succesvolle online business bouwt.
Reactie plaatsen