Transformeer in 3 maanden jouw positionering, personal brand en business

 

Dit is de go-getter voor als je meer wil, gaat voor resultaat en groots denkt.

Transform your business in 3 months 

Door middel van intensieve coaching gaan we op persoonlijk vlak samenwerken, waardoor je een ijzersterke fundament bouwt, krachtige mindset-shifts gaat maken op identiteitsniveau en gaat werken met bewezen strategieën, met als resultaat; veel meer plezier en vertrouwen in jouw business en booming resultaten.

Herken jij je in de volgende punten?

 1. Je hebt op dit moment veel ideeën, je bent met veel dingen bezig, stelt doelen, maar behaald deze (nog) niet.
 2. Hebt op dit moment nog geen stevige fundament en doet vaak maar wat. 
 3. Je voelt je onzeker. Bent goed in je vak, maar omdat je bedrijf niet lekker loopt begin je steeds meer te twijfelen aan jezelf.
 4. Je bent op zoek naar strategieën die alle succesvolle ondernemers kennen, maar op een of andere manier jij nog niet toepast.


Let op: ik heb plek voor maximaal voor 4 VIP-klanten. Ben je enthousiast en klaar om aan de slag te gaan, reageer dan direct, want vol is vol.

  The Impact Makers Master Traject

  Het Impact Makers Master Traject (3 maanden) is niet een doorgaans 1 op 1 traject. Het is een complete intensieve persoonlijke transformatie die jou gaat helpen om naar een échte Impact Maker te transformeren, wat garant staat voor meer omzet, meer plezier & meer impact!

Je verlangt naar een simpele en praktische manier om ook te kunnen ervaren hoe het is om een winstgevende business te bouwen:

 • Met jouw mooie verhaal waar je impact mee wilt maken dit te vermarkten en te verkopen.
 • Je bent klaar om te werken met een bewezen strategie en hier ook klanten mee aan te trekken. 
 • Je omzet doelen stellen en deze ook behalen. 


Let op: ik heb plek voor maximaal voor 4 VIP-klanten. Ben je enthousiast en klaar om aan de slag te gaan, reageer dan direct, want vol is vol.

Wat levert The Impact Makers Master Traject je op:

Een ijzersterke mindset transformatie

Een ijzersterke Mindset en transformatie, zodat je vanuit jouw core kunt gaan ondernemen. Rust, vertrouwen en grip op je leven en je business.

Meer verbinding met jouw klanten 

Meer Verbinding met jouw klanten en volledige sturing en controle in gesprekken. Weet wat ervoor nodig is om je omzet doelen te bereiken.


Killer strategie in sprints


Een killer strategie in sprints, zodat je snel en gefocust je marketing-doelen en activiteiten bepaalt en leert te sturen op cijfers. Jij weet wat ervoor nodig is om jezelf als een expert in jouw markt neer te zetten, zodat niemand meer om je heen kan.Hi, mijn naam is Artjanna 

Als Online Business Designer help ik vrouwelijke ondernemers met de juiste visie en het vertrouwen hun ideale business vorm te geven met de beste content, méér klanten en méér winst.

 

Hoe ik dit doe? Simpel: ik combineer al mijn opgedane kennis op het gebied van online marketing, sales, processen & strategieën met meer dan 10 jaar persoonlijke ontwikkeling, mijn Master NLP technieken & andere geweldige – soms heel zweverige – mindset tools om jouw volledige potentie te benutten.

 


 Wat er gebeurt als je jouw vertrouwen in mijn handen legt?

  • Dan help ik je een stevige fundament neerzetten, waarbij jouw kwaliteiten perfect tot z’n recht komen, je opvalt in de markt en je met jouw talenten geweldige omzetten kunt gaan realiseren.
  • Dan kun je eindelijk afrekenen met die twijfel en onzekerheid en kun je jouw verlangen gaan omzetten in realiteit, zodat die stressvolle dagen verleden tijd zijn
  • Dan zal je met vertrouwen, helderheid, structuur en focus jouw ideeën gaan vermarkten en verkopen, waardoor je de impact kan maken die je voor ogen hebt en een prachtige expert-status opbouwt.
  • Dan ontdek je jouw superpower, welke we direct gaan omzetten in een concreet actieplan.

Let op: ik heb plek voor maximaal voor 4 VIP-klanten. Ben je enthousiast en klaar om aan de slag te gaan, reageer dan direct, want vol is vol.

Zo ging ik met gemak van ‘niet rondkomen’ naar een maandelijkse omzet van €5000-€20.000

Door te werken met bewezen Master NLP technieken en strategieën, behaalde ik met mijn business binnen het eerste anderhalf jaar al meer dan €100.000. Zo ging ik met gemak van ‘niet rondkomen’ naar een maandelijkse omzet van €5000-€20.000

 

Oók mijn klanten behalen de mooiste resultaten. Zo ervaren ze veel meer rust en vertrouwen en halen zij hierdoor betere resultaten en hogere omzet.

 

Ik laat jou maar al te graag zien en ervaren welke unieke gift jij hebt en vooral wat jij hier allemaal mee kunt bereiken. Want, impact is waar ikzelf iedere dag naar streef op ieder gebied in mijn leven en ik sta te popelen om deze impact nu met jou te gaan maken.

Ik geloof immers – call me crazy – dat jij hier niets voor niets bent en dat jij iets te doen hebt op deze wereld.

 

Laten we samen een movement creëren en jouw missie de aandacht geven die het verdient!

 

  Hoe nu verder?

   Wanneer jij ook klaar bent om jouw superpower volledig te ownen en jouw succesvolle business verder te groeien, dan ga ik maar al te graag met in gesprek. Wanneer ik met je samenwerk dan bepalen we eerst een duidelijke strategie en gaan we aan de slag met de volgende stappen


Let op: ik heb plek voor maximaal voor 4 VIP-klanten. Ben je enthousiast en klaar om aan de slag te gaan, reageer dan direct, want vol is vol.

Ik ben met Artjanna gaan samenwerken omdat ik de basis van mijn bedrijf goed wilde neerzetten en daarvoor moest ik o.a. mijn doelgroep helder krijgen. 

Mijn 2 grootste inzichten tijdens onze samenwerking zijn geweest; hoe belangrijk het is om keuzes te maken en dat er verschillende manieren zijn om jezelf online te laten zien.  Daardoor zet ik social media nu in op een manier waar ik blij van word.

In het 6 maanden traject hebben we aan de basis van mijn bedrijf gewerkt en ik ben heel blij met alle resultaten die ik tot nu toe heb behaald! Zo heb ik mijn eerste online training met succes gelanceerd, heb ik een weggever gemaakt die precies bij mijn doelgroep aansluit en heb ik een waardevolle FB groep neergezet. 

Ik vind Artjanna een super fijne coach om mee samen te werken. Ze denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen. Daarnaast heeft ze echt veel kennis (ook technisch) en ik vind dat persoonlijk heel fijn! 

Priscilla Massaar - Leefstijl Mentor

Is de coaching geschikt voor jou?

 1 op 1 coaching is WEL geschikt voor jou als je:

 

 • Op zoek bent naar meer uit het leven dan ALLEEN geld of succes - Je wilt het hele leven ervaren en wat het je te bieden heeft. En je zoekt vervulling.
 • 100% klaar bent om in jezelf te investeren en een groter spel te spelen hebt dan je ooit eerder hebt gespeeld
 • Coachable en klaar bent om datgene te doen wat ervoor nodig is om resultaten te zien.

 

1 op 1 coaching is NIET geschikt voor jou als je:

 

 1. Niet de stappen wilt zetten om er iets aan te doen, want dat kun je, mits je het wilt
 2. Niet coachable bent en openstaat voor mijn advies
 3. Op zoek bent naar iemand die je hand kan vasthouden. Mijn doel is om je in staat te stellen je mindset en ondernemer skills te masteren, emoties en patronen onder de knie te krijgen, zodat je resultaten zult behalen, zelfs als we niet samenwerken.


Let op: ik heb plek voor maximaal voor 4 VIP-klanten. Ben je enthousiast en klaar om aan de slag te gaan, reageer dan direct, want vol is vol.

Praktische informatie voor de 1-op-1 coachings:

* 90 min coaching sessies twee keer per maand

* Tussen de coachings door exclusieve support via de mail en whatsapp

* Toegang tot alle cursussen en content van Artjanna en toekomstige updates- De meest handige, praktische en uitgebreide tools, templates, zodat je hiermee tijd bespaart en sneller resultaten boekt

* Een coach waar je altijd op kunt terug kunt vallen op alle gebieden in je leven* Persoonlijk coachingstraject naar volledige zichtbaarheid vanaf €3300,-

Wat anderen zeggen:

''Oplossingsgericht, praktische tips en je zet de juiste stappen.''

Als je wilt groeien of begeleiding zoekt in de juiste richting, dan zou ik zeker een coachingstraject bij Artjanna aanraden! Artjanna kan goed met je meedenken, is erg oplossingsgericht en geeft hele praktische tips. Ze zal er hoe dan ook voor zorgen dat je de juiste stappen zet om te komen waar je wilt zijn. Het heeft mij ontzettend veel gebracht. Dankjewel Artjanna! ❤️

Felicia Lin - Videomarketing

''Ze maakt het leven van een ondernemer makkelijker.'' 

Artjanna is een a tot Z persoon. Of eigenlijk A naar B. Doel stellen en bepalen hoe je daar PRECIES het beste komt, daarnaast sparren over welke strategie, woorden, mindset en ondersteuning, ook tussen de coachings .door. Praktisch, Bemoedigend, Strategisch en Verhelderend zo heb ik Artjanna als coach ervaren. Ze maakt het leven van een ondernemer makkelijker! Dank je wel Artjanna!
Daisy Da Veiga - Ontspannen Succesvol

''Ze weet welke stappen je moet zetten.''

Ze is zo enthousiast, lief en pakt lekker door, en past het programma helemaal op mij aan. Ik had en heb dat echt nodig, de praktische tips en tools, maar ook de structuur! 🙃😇 Doordat ik mij vooral bezig wil houden met het onwijs leuke werk wat ik doe, is het ontzettend handig als je Artjanna naast je hebt om stappen te gaan zetten in je business, omdat ze weet welke stappen je moet zetten zodra je je doelen helder hebt. Thanks lieverd, voor al je begeleiding, hulp en geduld😉. Je bent een topper!!!


Annemarie Smit - Energie werker

Aan het einde van ons traject heb je;

 •  Meer vertrouwen in jezelf, omdat je eindelijk die stap hebt genomen die leidt naar een mooier leven.
 • Zowel rust als plezier in wat je doet, omdat je jouw bedrijf volledig op jouw voorwaarden bouwt en dit betekent: dubbel zoveel verdienen, genieten en creëren.
 • Een stevige fundering. Jij weet wat ervoor nodig is om jezelf als een expert in jouw markt neer te zetten, zodat niemand meer om je heen kan.
 • Je geniet van je leven en vrijheid.

 

En dit zijn slechts enkele voordelen die op jou te wachten staan, wanneer jij JA zegt tegen mij en daarmee JA zegt jezelf!


Let op: ik heb plek voor maximaal voor 4 VIP-klanten. Ben je enthousiast en klaar om aan de slag te gaan, reageer dan direct, want vol is vol.