''Toen ik de kans kreeg om met Artjanna te werken greep ik dit met beide handen aan. Iemand die mijn plannen en ideeën voorop zet en mij accountable houdt dat ik tijd MAAK om ook aan mijn eigen ideeen en wensen te werken.


Met hulp van Artjanna werd het voor mij makkelijker. Want nu stond IK op de to do lijst en dat ging voor niks of niemand wijken want ik had een call met artjanna en ze zal me vragen naar het gedane werk voor mijzelf. Dus dat was super fijn! Ze hielp me om een aantal plannen echt uit te gaan werken en gaf concrete stappenplannen en overzichten om het me gemakkelijk te maken.
Zo organiseerde ik de Click & Connect dagen voor fotografen en promootte dat op tijd. De eerste ronde waren er gelijk 10 deelnemers en ik organiseer deze dagen nu met regelmaat. Ik lanceerde mijn online training voor de 2e keer en gooide de podcast online die al 3 jaar op het lijstje stond (incl. reeds opgenomen materiaal!).

Ik vond het heel fijn om 3 maanden een extra partner te hebben die me accountable hield om mijn eigen wensen en plannen op de to do list van mijn bedrijf te zetten. Als jij ook vaak je klanten voorrang geeft op jouw eigen plannen, en uitstelgedrag vertoont bij het uitwerken ervan dan kan ik je verzekeren dat je samen met Artjanna op een liefdevolle manier wèl gas gaat geven voor jezelf. We geven onze klanten vaak heel veel van onze tijd en energie en dat is goed! Maar soms is de balans hierin wat scheef en heb je accountability nodig om ook consistent tijd vrij te maken om aan jezelf en je business te geven. Voor ontspanning, of ontwikkeling, voor groei of juist verdieping. Jezelf en je business op nummer 1 zetten. Daar hielp Artjanna me heel goed bij.''

Marleen Sahetapy - fotograaf en visual storyteller

Ik kwam bij Artjanna voor haar energie en inlevingsvermogen.

Ze wist mij te raken met haar vragen en directe aanpak. Waardoor ik het gevoel kreeg dat ik gezien werd.

Om meer tot een gestructureerd plan te kunnen komen om mijn eigen bedrijf naar een hoger level te kunnen tillen.

We werken nu samen en het heeft me al veel gebracht.

Haar mastermind was een eye-opener voor me om nog meer m'n hart te volgen en mezelf uit te spreken naar de buitenwereld en naar klanten toe. Waar ik sta en waar ik naartoe wil nog helderder te hebben en vooral ook,

dieper in mezelf te kijken.

Als coach/healer werk ik met vrouwen die veelal meer in de mannelijke energie zitten en zelf ook meer vanuit haar vrouwelijke energie

en zachte kracht willen leven en werken. Daar voor heb ik helderder te krijgen waar ik die vrouwen precies mee help en daar meer woorden aan te geven.

Dat doet Artjanna door mij te triggeren en door deze mastermind te volgen bij Artjanna leerde ik door zowel te luisteren naar anderen

als te reflecteren waardoor dingen veel sneller getransformeerd werden die dag.

Ik ben blij en heel dankbaar met een Artjanna in m'n leven :)

Door nu na de mastermind ook 1:1 te werken vallen dingen nog meer op z'n plek en maak ik ook meer ruimte voor mijn mannelijke energie en gestructureerdheid. Ofwel mezelf, m'n bedrijf en mijn toekomst te creëren. 

Elizabeth Kievits Queen Styling en Godin Healing 

 

Voordat ik aan de High Level Gameplan workshop meedeed had ik weinig richting voor het komende jaar. 

Ik heb nu eindelijk m'n doelen duidelijk en helder voor het komende jaar .


Ik vond de mastermind heel verhelderend vanwege de verschillende elementen. 

We konden sparren, reflecteren en implementeren. Daarnaast kregen we de mogelijkheid om ons vraagstuk voor te leggen tijdens een hotseat moment. 


Ik zou anderen Artjanna aanraden omdat ze heel veel kennis heeft over ondernemen, ze begeleidt de master mind met veel zelfvertrouwen en ze is echt betrokken bij de deelnemers en kan makkelijk aansluiten bij verschillende expertises. 

Marina Troost purpose en business coach.

Toen wij bij Artjanna aanklopte waren wij net gestart met onze onderneming. En wij wisten eigenlijk niet meer hoe wij verder moesten en hoe wij klanten konden aantrekken.

In de periode dat wij met Artjanna samen hebben gewerkt hebben wij veel geleerd, maar ook inzicht momenten gehad. Zoals dingen op een andere manier aanpakken en bekijken, maar ook dingen gewoon doen zonder daar 100 keer over na te denken. Of te denken wat anderen ervan zullen vinden.

Wij raden anderen zeker aan om met Artjanna te werken, omdat zij heel goed met je meedenkt maar ook dingen laat zien vanuit een ander perspectief.

We zijn artjanna heel erg dankbaar voor de adviezen, tips en inzichten die zij ons heeft meegegeven. Waar wij vast zaten heeft Artjanna ons weten te helpen met de juiste manier van content, comitment en heeft zij ons de drive weer gegeven die wij dachten kwijt te zijn.

Radnie en Raveena Marapengopie - Golden Lotus Events 

Nu ik met Artjanna werk en een helder gameplan samen heb gemaakt lukt het mij moeiteloos om nieuwe klanten aan te trekken en is mijn omzet x5 gegaan.

Anoek Schippers  

Resultaten: 


Anoek, alleenstaande moeder van 2 kinderen had altijd heel veel ideeën, maar wist niet waar ze moest beginnen. Zo hebben we samen een helder gameplan gemaakt en is ze consistent wezen zaaien en oogsten. Hierdoor ging haar omzet binnen de kortste keren x5.

Van chaotische denkwijze met weinig structuur naar een helder plan, waarmee ik nu wekelijks aanvragen binnen krijg van leads om mee samen te werken. 

Guidy Reijmer- Willekens

Resultaten: 

Guidy, moeder van 2 kinderen, was al een tijdje aan het ondernemen, maar wist niet hoe ze online marketing het beste voor haar bedrijf kon neerzetten. Tijdens de coaching traject hebben we een concreet gameplan gemaakt met concrete stappen om doelbewust een online business met een krachtige fundering neer te zetten. Ook hebben we de focus gelegd op online marketing en sales, waardoor ze nu automatisch aanvragen binnen krijgt. 

Het was erg waardevol om samen met Artjanna een jaar samengewerkt te hebben.  Zo ging ik van uurtje factuurtje en overvolle agenda naar staan voor mijn waarde en werken met de leukste klanten en heb ik nu meer tijd voor mijn gezin.

Annemarie Smit

Resultaten: 


Annemarie, alleenstaande moeder van 2 kinderen had al jaren mijn eigen business. Wilde graag de transformatie maken van offline naar online werken. Ze had al een goedlopend bedrijf, maar wilde graag een succesvollere bedrijf neer zetten. 


Samen hebben we tijdens de coaching haar positionering en online marketing aangepakt. Waardoor ze van een  overvolle agenda nu eindelijk werkt met de leukste klanten en hierdoor meer tijd overhoudt voor haar kinderen.

Ondanks ik meerdere keren de salon moest sluiten tijdens de corona periode heb ik toch een mooie omzet van meer dan €100.000 euro gedraaid.  Door Artjanna als accountability mentor en sparringspartner aan mijn zij te hebben wist ik precies waar ik me op moest focussen, waardoor ik nu veel minder kan werken en waardevolle tijd met mijn gezin doorbreng. Ook hebben we de eerste stappen gezet om een huis te gaan bouwen voor mijn dochter met een beperking.

Cindy Bos

Resultaten: 

Cindy- eigenaresse Take Time For Beauty en moeder van 4 waarvan 1 met beperking. Tijdens de coaching zijn we ons voornamelijk gaan focussen op online positionering, online zichtbaarheid en online marketing. Waardoor in de periode dat de salon dicht moest er nog steeds online aanvragen en producten verkocht werden en op dit moment de leads aanvragen automatisch binnen blijven komen. 

Nu ik mijn persoonlijke belemmeringen doorbroken heb geniet ik eindelijk van mijn succesvolle coaching business. Waar ik wekelijks de leukste klanten mag helpen met Lin videomarketing. 


Als je wilt groeien of begeleiding zoekt in de juiste richting, dan zou ik zeker een coachingstraject bij Artjanna aanraden! Artjanna kan goed met je meedenken, is erg oplossingsgericht en geeft hele praktische tips. Ze zal er hoe dan ook voor zorgen dat je de juiste stappen zet om te komen waar je wilt zijn. Het heeft mij ontzettend veel gebracht. Dankjewel Artjanna! ❤️
Felicia Lin

''Artjanna is een A tot Z persoon. Of eigenlijk A naar B. Doel stellen en bepalen hoe je daar PRECIES het beste komt, daarnaast sparren over welke strategie, woorden, mindset en ondersteuning, ook tussen de coachings door. Praktisch, Bemoedigend, Strategisch en Verhelderend zo heb ik Artjanna als coach ervaren. Ze maakt het leven van een ondernemer makkelijker! Dank je wel Artjanna!''

Deisy Da Veiga