Nu ik met Artjanna werk en een helder gameplan samen heb gemaakt lukt het mij moeiteloos om nieuwe klanten aan te trekken en is mijn omzet x5 gegaan.

Anoek Schippers  

Resultaten: 


Anoek, alleenstaande moeder van 2 kinderen had altijd heel veel ideeën, maar wist niet waar ze moest beginnen. Zo hebben we samen een helder gameplan gemaakt en is ze consistent wezen zaaien en oogsten. Hierdoor ging haar omzet binnen de kortste keren x5.

Het was erg waardevol om samen met Artjanna een jaar samengewerkt te hebben.  Zo ging ik van uurtje factuurtje en overvolle agenda naar staan voor mijn waarde en werken met de leukste klanten en heb ik nu meer tijd voor mijn gezin.

Annemarie Smit

Resultaten: 


Annemarie, alleenstaande moeder van 2 kinderen had al jaren mijn eigen business. Wilde graag de transformatie maken van offline naar online werken. Ze had al een goedlopend bedrijf, maar wilde graag een succesvollere bedrijf neer zetten. 


Samen hebben we tijdens de coaching haar positionering en online marketing aangepakt. Waardoor ze van een  overvolle agenda nu eindelijk werkt met de leukste klanten en hierdoor meer tijd overhoudt voor haar kinderen.

Ondanks ik meerdere keren de salon moest sluiten tijdens de corona periode heb ik toch een mooie omzet van meer dan €100.000 euro gedraaid.  Door Artjanna als accountability mentor en sparringspartner aan mijn zij te hebben wist ik precies waar ik me op moest focussen, waardoor ik nu veel minder kan werken en waardevolle tijd met mijn gezin doorbreng. Ook hebben we de eerste stappen gezet om een huis te gaan bouwen voor mijn dochter met een beperking.

Cindy Bos

Resultaten: 

Cindy- eigenaresse Take Time For Beauty en moeder van 4 waarvan 1 met beperking. Tijdens de coaching zijn we ons voornamelijk gaan focussen op online positionering, online zichtbaarheid en online marketing. Waardoor in de periode dat de salon dicht moest er nog steeds online aanvragen en producten verkocht werden en op dit moment de leads aanvragen automatisch binnen blijven komen. 

Nu ik mijn persoonlijke belemmeringen doorbroken heb geniet ik eindelijk van mijn succesvolle coaching business. Waar ik wekelijks de leukste klanten mag helpen met Lin videomarketing. 


Als je wilt groeien of begeleiding zoekt in de juiste richting, dan zou ik zeker een coachingstraject bij Artjanna aanraden! Artjanna kan goed met je meedenken, is erg oplossingsgericht en geeft hele praktische tips. Ze zal er hoe dan ook voor zorgen dat je de juiste stappen zet om te komen waar je wilt zijn. Het heeft mij ontzettend veel gebracht. Dankjewel Artjanna! ❤️
Felicia Lin

Van chaotische denkwijze met weinig structuur naar een helder plan, waarmee ik nu wekelijks aanvragen binnen krijg van leads om mee samen te werken. 

Guidy Reijmer- Willekens

Resultaten: 

Guidy, moeder van 2 kinderen, was al een tijdje aan het ondernemen, maar wist niet hoe ze online marketing het beste voor haar bedrijf kon neerzetten. Tijdens de coaching traject hebben we een concreet gameplan gemaakt met concrete stappen om doelbewust een online business met een krachtige fundering neer te zetten. Ook hebben we de focus gelegd op online marketing en sales, waardoor ze nu automatisch aanvragen binnen krijgt. 

''Artjanna is een A tot Z persoon. Of eigenlijk A naar B. Doel stellen en bepalen hoe je daar PRECIES het beste komt, daarnaast sparren over welke strategie, woorden, mindset en ondersteuning, ook tussen de coachings door. Praktisch, Bemoedigend, Strategisch en Verhelderend zo heb ik Artjanna als coach ervaren. Ze maakt het leven van een ondernemer makkelijker! Dank je wel Artjanna!''

Deisy Da Veiga