HET programma om in 5 simpele en krachtige stappen jouw zichtbaarheid en bereik te vergroten, jezelf in een overvolle markt als expert en leider te positioneren en vanuit rust, ontspanning en focus jouw business te laten groeien.

Voor de vrouwelijke ondernemer die echte impact met haar gift wilt maken 


Hi, it's me, Artjanna! Check de volgende video en ontdek wat ik allemaal voor je in petto heb ;-)

Vind jij het niet altijd makkelijk om zichtbaar te zijn? 

Ik begrijp het volledig!


Als het op zichtbaarheid aankomt is er online ZOVEEL informatie te vinden. Wat je moet delen op social media (en wat niet). Hoe vaak je online moet zijn om je klanten te bereiken. En ga zo maar door. 


 En jij bent iemand die wilt groeien en jezelf ontwikkelen dus volg jij deze ‘tips’ op, maar krijg je niet de resultaten die jij voor ogen hebt. Het lijkt wel alsof niemand je hoort, ziet of interesse heeft in wat jij te brengen hebt. Wat je ook probeert. En daardoor raak je misschien wel gefrustreerd of overweldigd en denk je: ‘zit iemand wel op mij te wachten’?

 

Ik zeg JA! Er zitten heel veel mensen op jouw te wachten. Meer dan jij je nu kunt voorstellen. Waarom haal jij dan niet de resultaten die jij voor ogen hebt? 

 

Dat heeft ermee te maken met dat in het geweld alle ‘tips en ‘tricks’ ÉÉN CRUCIALE STAP wordt overgeslagen.  

 

Deze stap vormt de basis van jouw business. Het is de reden waarom mensen wel of niet jouw dienst of product afnemen. Of trouwe volgers van jou worden en juichen voor alles wat jij doet. 

 

Ik ben er hier voor jou om jou te helpen om deze stap te implementeren zodat jouw zichtbaarheid voor jou gaat werken en je de resultaten krijgt die jij voor ogen hebt

50%
Meld je nu aan voor de wachtlijst van The ImpactMakers Movement Business Course
Your information is safe with us
De stap waar ik het over hebt is...


▶︎ vanuit jouw ware kern zichtbaar worden ◀︎


Jij moet ontdekken wat jouw unieke kern is en hoe je vanuit deze plek jouw potentiële klanten mee gaat aanspreken. Om het nog praktischer te maken betekent dit dat je:

We dragen heel veel verhalen met ons mee, maar dat betekent dat niet al deze verhalen je business helpen. Laat ik het je nog sterker vertellen: sommige verhalen doen je business meer kwaad dan goed. En bestaat de grote kans dat jij jezelf niet als een expert of een leider positioneert, maar als ‘één van de velen’. Weten WAT jouw verhaal is en daarmee 100% naar buiten durven treden gaat jou helpen om een connectie te maken met jouw potentiële klant en jou onderscheiden van de massa. Dat betekent inderdaad dat je moet leren om jouw verhaal, inclusief de kwetsbaarheden, te omarmen voordat je echt impact kunt maken.

Waarom zouden we voor jou moeten kiezen? Niet vanwege je kennis. Of vanwege je mooie website. Of vanwege hetgeen je verkoopt. Nee. Het begint bij jou en wat jij te brengen hebt. Jij moet weten wie jij bent. En niet alleen dat. Wat nog veel belangrijker is JIJ moet weten hoe jouw potentiële klant jou, jouw business en jouw brand ziet. Want ja: dat heb jij volledig in controle. 

Om meer helderheid en focus te creëren in je business, moet je duidelijk weten wat jouw visie is. Voor jezelf. Voor je business. Voor de impact die jij wilt maken. En niet alleen moet je dit weten, maar moet jij dit ook volledig doorleven en naar buiten kunnen dragen. Naar jezelf. Naar je business. Naar je klanten. Hoe beter jij dit doet, hoe meer echte fans jij om te heen gaat creëren.  

De stap waar ik het over heb is…… 

 >>>>>> VANUIT JOUW KERN ZICHTBAAR WORDEN <<<<<<<


Jij moet ontdekken wat jouw unieke kern is en hoe je vanuit deze plek jouw potentiële klanten mee gaat aanspreken. Om het nog praktischer te maken betekent dit dat je:

 

1.  JOUW UNIEKE VERHAAL KENNEN. We dragen heel veel verhalen met ons mee, maar dat betekent dat niet al deze verhalen je business helpen. Laat ik het je nog sterker vertellen: sommige verhalen doen je business meer kwaad dan goed. En bestaat de grote kans dat jij jezelf niet als een expert of een leider positioneert, maar als ‘één van de velen’. Weten WAT jouw verhaal is en daarmee 100% naar buiten durven treden gaat jou helpen om een connectie te maken met jouw potentiële klant en jou onderscheiden van de massa. Dat betekent inderdaad dat je moet leren om jouw verhaal, inclusief de kwetsbaarheden, te omarmen voordat je echt impact kunt maken.

 

2. WETEN HOE JIJ MEEST VAN WAARDE KAN ZIJN. Waarom zouden we voor jou moeten kiezen? Niet vanwege je kennis. Of vanwege je mooie website. Of vanwege hetgeen je verkoopt. Nee. Het begint bij jou en wat jij te brengen hebt. Jij moet weten wie jij bent. En niet alleen dat. Wat nog veel belangrijker is JIJ moet weten hoe jouw potentiële klant jou, jouw business en jouw brand ziet. Want ja: dat heb jij volledig in controle. 

 

3. JOUW VISIE WETEN EN DOORLEVEN. Om meer helderheid en focus te creëren in je business, moet je duidelijk weten wat jouw visie is. Voor jezelf. Voor je business. Voor de impact die jij wilt maken. En niet alleen moet je dit weten, maar moet jij dit ook volledig doorleven en naar buiten kunnen dragen. Naar jezelf. Naar je business. Naar je klanten. Hoe beter jij dit doet, hoe meer echte fans jij om te heen gaat creëren.  


50%
Meld je nu aan voor de wachtlijst van The ImpactMakers Movement Business Course
Your information is safe with us

Als jij weet welk verhaal raakt, hoe jij de met jouw business van meeste waarde kan zijn en weet hoe jij dit allemaal naar buiten brengt, wordt zichtbaar gemakkelijk.


En ga je daarmee de juiste klanten aantrekken, word je de expert/leider in jouw branche en creëer je de impact die jij voor ogen hebt. Allemaal vanuit rust en ontspanning. 

Heb je nog persoonlijke vragen?! Wil je graag weten hoe dit programma voor jou het beste resultaat kan opleveren? Boek dan een GRATIS afspraak met me in en ik vertel je graag welke enorme voordelen dit voor je heeft. 

WAT ZICHTBAAR WORDEN VANUIT MIJN KERN VOOR  MIJN BUSINESS DEED

Ik weet nog heel goed dat ik aan de keukentafel zat toen ik het besluit maakte dat mijn leven veranderde. 

 

Al langer spookte het idee in mijn hoofd dat ik mijn verhaal wilde delen. Mijn verhaal dat ik bij mij droeg. Maar ik vond het spannend. Omdat ik bang was voor afwijzing en mij schaamde. 

 

Toch voelde ik een groot verlangen. En terwijl ik daar aan de keukentafel zat, zag ik het visionboard dat ik voor mijzelf had gecreëerd. En dacht: ‘als ik dit wil, dan moet ik er ook 100% voor gaan.’ En dat besluit zorgde ervoor dat ik met mijn verhaal online naar buiten treedde. Mijn verhaal over mijn misbruik. Omdat ik wist dat ik daarmee anderen kon inspireren. Omdat ik wist dat ik anderen daarmee kon motiveren. 

Dat was het moment waarop mijn reis begon...  

Waardoor ik op meerdere evenementen heb mogen spreken variërend van 50 – 200 man. Waardoor ik mijn eigen podcastshow ben begonnen die binnen tien maanden al meer dan 26.000 geluisterd was. En waar ik namen zoals Eelco de Boer, Simone Levie, Ninke van der Leck & Thijs Lindhout mocht interviewen. En waardoor mijn business in sneltreinvaart uitgroeide tot een winstgevende business. 

En mijn allergrootste droom? Die kwam op 8 maart 2019 uit... 


Want één van mijn dromen is altijd geweest om een stichting op te zetten en vrouwen te helpen die een beter leven verdienen, maar dit simpelweg niet alleen kunnen en hulp nodig hebben. 


Van het één kwam het ander, waardoor ik onlangs het idee kreeg om een benefiet-event te organiseren voor de stichting FREE A GIRL, zodat ik mijn bijdrage kon leveren aan het bevrijden van jonge meisjes uit gedwongen prostitutie.
 

Ik wilde een benifiet-evenement met 100+ vrouwen organiseren. Ik wilde 100 jonge meisjes uit gedwongen prostitutie bevrijden.  Ik wilde anderen inspireren en motiveren en een geweldige line-up neerzetten.  

En dat allemaal is gelukt. 

En zo gebeuren er de laatste tijd allerlei dingen, waar ik alleen maar van kon dromen en word ik gevraagd voor mooie items in geweldige tijdschriften, krijg ik uitnodigingen van mijn grootste voorbeelden om LIVE in de studio te komen en ontstaan er samenwerkingen die ik NEVER van tevoren had kunnen bedenken…

HOE is dit in hemelsnaam binnen korte tijd allemaal zo gelopen? 

Natuurlijk is dit niet vanzelf gegaan en is dit het gevolg van een aantal stappen die ik heb gezet, waardoor mijn zichtbaarheid nu VOLLEDIG voor mij werkt zoals IK dat graag wil.

 

Maar… wat ik nog veel belangrijker vind, is om JOU hierbij te helpen, zodat óók jij deze mooie overwinningen kunt boeken, precies zoals jij dit voor ogen hebt! Nu ik namelijk PRECIES weet welke stappen belangrijk zijn om jouw zichtbaarheid te vergroten, WEET ik hoe ik jou kan helpen ditzelfde te bereiken… en geloof me; als IK dit kan (en je weet waar ik vandaan ben gekomen), dan kan JIJ dit al helemaal!!  

Ik zag Artjanna op Instagram voorbij flitsen en meteen voelde ik me tot haar aangetrokken.

Zij heeft een pracht energie om haar heen, bewaak deze energie Artjanna!


Ik ben van mening, dat iedere coach een nieuw stukje kan belichten, dat bij jou past.

Artjanna werkt met Modules, die jou naar je doelgroep brengen.. Fijn dat ze een module

inleidt door even live te gaan.


De modules zijn gericht op duidelijkheid krijgen wat je nu met je bedrijf wil. Zij inspireert je

door de vragenstelling, waardoor je dicht bij jezelf komt .

Mooi die leersituaties waar zij jou brengt. Een stukje bewustwording , waar je een ander mee

kan helpen.


Ik heb de groepscoaching als heel fijn ervaren. Je leert ook van de ander, die hetzelfde traject

volgt.  Artjanna begeleidt dit heel ontspannen en met haar elan.

De opbouw van de modules is prachtig, je komt echt tot je doel.

Annemarie Huitema

the Impact Makers Movement Business Course 

 

The he Impact Makers Movement Business Course ( voormalig Rise & Shine Business Course) is een volledig 5-stappenplan om online zichtbaarheid voor jou te laten werken. Het is een verzameling van alles wat ik zelf heb geleerd en mijn klanten leer, zodat zij 100% vanuit hun ware kern zichtbaar worden. 

 


Het simpele en krachtige systeem gaat ervoor gaat zorgen dat jij precies weet wie je bent, waarvoor je staat en waarom mensen bij jou moeten zijn. Daarnaast ontdek jij wat je verhaal & boodschap is, ben je volledig in lijn met je boodschap en durf je deze ook te delen met de wereld vanuit een strategisch oogpunt. Zodat jij vanuit daar jouw business kunt uitbouwen. 

Ik ben the Impact Makers Movement Business Course  (voormalig Rise & Shine business course) ingesprongen, nadat ik al even Artjanna volgde en zo geïnspireerd en getriggerd raakte van haar verhaal en haar mega groei. Ik was op dat moment net bezig om over drempels te klimmen om zichtbaar te worden en daar kon ik dus heel wat hulp bij gebruiken. Ik weet dat je sneller en beter resultaat behaalt als je hulp inschakelt van iemand die al verder dan jou is en wie beter dan Artjanna met haar fijne energie. Ik heb geleerd dat als je dingen denkt te weten maar het nog niet doet, het dus nog niet kan. Dat zichtbaarheid niet alleen betekend met je hoofd op Social media, maar dat hierbij een helder verhaal essentieel is. En wat blijkt iedereen heeft een verhaal dat van waarde is voor anderen! De groepscoaching maakt de course extra waardevol, je leert echt zoveel meer van elkaar dan ik eigenlijk had verwacht. Artjanna staat echt altijd voor je klaar, ze luistert goed, vraagt goed door en denkt met je mee. Ze neemt echt de tijd en is heel kundig. Als je wilt groeien, als je verdieping wilt of als je een zet in de goede richting wilt raad ik je aan deze business course te volgen. Het heeft mij nu al zoveel gebracht. Dankjewel daarvoor!
Gitty van Doorn

Maak een gratis afspraak!

Heb je nog persoonlijke vragen?! Wil je graag weten hoe dit programma voor jou het beste resultaat kan opleveren? Boek dan een GRATIS afspraak met me in en ik vertel je graag welke enorme voordelen dit voor je heeft. 

Artjanna is een geweldige powervrouw die passie heeft voor wat ze doet. Ze wil oprecht anderen helpen en beter maken, en dat straalt uit alles. Haar podcast behoort absoluut tot mijn favorieten! Ook is Artjanna ontzettend fijn om mee samen te werken. Ze is heel precies, snel en gaat echt voor resultaat. Aanrader!
Sabine Boogaard

ONTDEK HOE THE IMPACT MAKERS MOVEMENT BUSINESS COURSE (VOORMALIG DE RISE & SHINE BUSINESS COURSE) JOU STAP VOOR STAP GAAT HELPEN NAAR MEER ZICHTBAARHEID VANUIT JE KERN.

Mijn Story - WHY

In deze module ga je jouw persoonlijke verhaal krachtig vormgeven zodat het volledig resoneert met je boodschap

Clarity - Vision

In deze module ontdek je jouw purpose en wordt het volledig duidelijk waar je heen wil met jouw bedrijf

Identiteit

In deze module gaan we in op het persoonlijke stuk. Wie wil je zijn? Wat is jouw ware kern? Hoe krijg je vertrouwen..?

Mijn ideale klant

In deze module ga je jouw ideale klant vormgeven en ontdek je hoe je deze eenvoudig kan gaan aantrekken

The Impact Makers Movement Business Course (voormalig Rise and Shine Business Course) is dé training voor het creëren van een sterke fundering voor jouw bedrijf en helpt je om ultieme zichtbaarheid te creëren aan de hand van zorgvuldig samengestelde content. 


Wat kun je verwachten in de training?  

 • Werkboek met opdrachten
 • 5 modules incl. video / audio
 • Werkboek met opdrachten
 • Levenslange toegang tot cursusmateriaal (incl. updates)
 • Groepscall via zoom : hotseats
 • Onbeperkt toegang tot de online community
 • BONUS #1 - Training: Maak jezelf een krachtig merk op social media
 • BONUS #2  Online Masterclass: hoe je consistent makkelijk klanten kunt aantrekken
 • BONUS #3 - Exclusief e-book 10 manieren om direct geld te verdienen zonder een grote following

Gun jezelf dit mooie cadeau en wacht niet nóg langer.. dit is jouw tijd! 

'Ik zocht hulp voor het opstarten van mijn bedrijf'' 
Ik ben met het Rise and Shine programma begonnen, omdat ik hulp zocht voor het opstarten van mijn bedrijf. 1 op 1 coaching zit nog niet in mijn budget en dan is het Rise and Shine programma een heel goed alternatief. Je krijgt een aantal werkboeken, die je volledig kan invullen en wat goede handvatten zijn om te beginnen met mijn bedrijf. Onderdelen als mijn why, mijn visie en de ideale klant worden duidelijk uitgelegd. Ook de wekelijkse groepscoaching is een goede aanvulling. Ik heb hiermee een goede stap gezet met mijn bedrijf.Ivette Langeveld - Lifestyle coach

''Ik ben Artjanna eeuwig dankbaar''


Toen ik Artjanna voor het eerst zag kreeg ik al gelijk positieve energie en wilde ik met haar aan de slag gaan. De reden waarom ik met Artjanna samen wilde werken was niet alleen omdat zij veel kennis had over business, maar ook omdat haar persoonlijkheid puur en liefdevol was. Zij keek niet alleen maar wat ik wilde bereiken met mijn eigen onderneming, maar ook hoe ik ben als persoon en daar ben ik Artjanna eeuwig dankbaar voor. 

 Ik zou zeker een samenwerking aanraden met Artjanna. Ze is een krachtige vrouw en denkt vanuit liefde met je mee om het beste uit je te halen

Savannah Soekias 
''Werken met Artjanna is echt te gek!
Werken met Artjanna is echt te gek! alles is tot in de puntjes verzorgd en ze heeft een mooi werkboek gemaakt waar ik goed mee kan werken. Een duidelijk stappenplan waarin mijn verhaal, mijn reis, mijn ideale klant en de oplossingen voor mijn ideale klant aan bod komen. Deze kan ik als handboek gebruiken bij mijn ondernemersreis. Samen hebben we alle stappen uiteengezet zodat ik vol energie en een duidelijk stappenplan zelf verder aan de slag kan. Ze heeft absoluut mijn verwachtingen waargemaakt. En dat is ook de kracht van Artjanna, ze kijkt naar wat jij er uit wilt halen en hoe je dat het beste vorm kunt geven.
Margreet Stegeman

Voor wie is The Impact Makers Movement Business Course?

The Impact Makers Movement Business Course gaat jou helpen om vanuit je kern zichtbaar te worden en is in gedachte gecreëerd voor ambitieuze, ondernemende & optimistische vrouwelijke ondernemers die: 


 • Klaar zijn om business naar de next level willen brengen en daar 100% voor willen gaan;
 • bereid zijn om hun comfortzone te stretchen en snappen dat hier hun groei ligt
 • vanuit rust en ontspanning zichtbaar(der) willen zijn en graag willen weten hoe ze dit kunnen realiseren 
 • voelen dat ze een verhaal hebben wat meer aandacht verdient en weten dat ze daarmee anderen kunnen helpen en inspireren; 
 • van hun persoonlijke verhaal hun kracht willen maken
 • slim zijn en willen kiezen voor een bewezen strategie, in plaats van alles zelf uit willen zoeken; 
 • ECHT authentiek ondernemer willen omarmen en zichzelf als expert en (markt)leider willen positioneren.


Wanneer moet je zéker starten?

Als je gelooft dat het nú jouw moment is om te gaan shinen...

Als je gelooft dat dingen niet zomaar op jouw pad komen...

Als je gelooft dat er meer uit het leven te halen valt dan dat je nu doet..
Als je gelooft dat je het waard bent om gezien te worden met jouw verhaal..
Als je ten volste van het leven wil gaan genieten en je geen tijd wil verspillen..
'' Hele praktische tips en tools waarmee je direct aan de slag kunt''
Artjanna geeft hele praktische tips & tools waarmee je direct aan de slag kan om te groeien met je bedrijf. Geregeld had ik van die 'WOW' momenten over de gedegen kennis die Artjanna heeft over bedrijfsvoering, passief inkomen en winst maken met je bedrijf. Dit heeft zij duidelijk bewezen met haar bedrijf 'The ImpactMakers Movement'.Barbara Blanck

''Ik ben zeer dankbaar, dankjewel Artjanna ❤''

Ik ben super blij dat ik de stap heb genomen om gecoacht te worden door Artjanna, ze heeft me de juiste stappen en tools gegeven over hoe ik meer zichtbaarheid kan creëren in mijn bedrijf. Ze neemt de tijd voor je om je in alle opzichten te kunnen helpen, mij heeft ze vooral geholpen om mijn belemmeringen en angsten te overwinnen en dat ik juist met al mijn kwaliteiten gezien mag worden!

Ayben Bahan 

'' Positieve uitstraling waardoor je je al snel open durft te stellen''
Werken met Artjanna heb ik super prettig ervaren. Ze heeft een prachtige, positieve uitstraling waardoor je je al snel open durft te stellen. Haar enthousiasme en praktische tip hebben mij enorm geholpen!


Paulien Stam