arrow_drop_up arrow_drop_down

The ImpactMakers Movement Podcast


Deze podcast is speciaal voor alle ImpactMakers en EarthShakers die hun missie, klein of groot leven en nastreven op hun eigen en authentieke manier.

 

De podcast zit boordevol waardevolle inzichten, kennis, inspiratie en motivatie om jouw eigen leven vanuit ieder startpunt een enorme boost te kunnen geven.

 

Een gezonde balans tussen eigen ervaring en inspirerende gasten die hun meest baanbrekende succes stories met je delen.

The ImpactMakers Movement Podcast

Benieuwd hoe het achter de schermen eraan toe gaat tijdens het opnemen van podcasten met inspirerende gasten?! Check dan zeker deze video :) 

Episode #301 Het geheim om de juiste klanten aan te trekken...


Shownotes #301 Het geheim om de juiste klanten aan te trekken...

Wist je dat om de juiste klanten aan te trekken jouw product of dienst niet het belangrijkste is, maar dat JIJ dit bent?
Jep, dat ben JIJ!
Heel veel ondernemers weten dit niet...
De meeste ondernemers hebben een tof idee of concept en snappen maar niet waarom ze niet de juiste klanten aantrekken.

Ik spreek regelmatig ondernemers die het niet makkelijk vinden om meer of de juiste klanten aan te trekken.
Ze zijn gewend om met een tof idee, product of dienst dit te delen online, zonder dat ze hier met een bewezen strategie te werk gaan.

Deze aflevering is iets voor je als:  
- Als je wilt weten hoe je meer potentiële klanten bereikt.  
- Meer bekendheid en betrouwbaarheid wilt in je branche.
- Jouw motivatie voor 100% aan wilt wakkeren, waardoor jij niet te stoppen wordt.

In de nieuwste podcast aflevering laat ik je zien:
- Welke 5 stappen mij en mijn klanten geholpen hebben in het aantrekken van de juiste klanten
- Waarom het belangrijk is om niet alleen je klanten, maar ook je potentiële klanten door en door te kennen
- Wat je kunt doen om hier stap voor stap zelf mee aan de slag te gaan en je positie kunt claimen en behouden in de markt.  

Beluister nu aflevering 301 in the Impactmakers Movement Podcast

PS: en als je MEER wil, dit zijn 2 manieren hoe ik je kan helpen:  
1. De deuren van TIMM - Impact with Authority zijn geopend. Dé training om in 5 krachtige en simpele stappen van binnenuit jouw expertise te claimen en dit naar de buitenwereld te brengen, zodat klanten voor je in de rij staan. Wil jij óók op een fijne en relaxte manier meer volgers en fans aantrekken die klant bij je worden en dat mensen weten wie je bent in jouw branche en jouw motivatie aanwakkeren, waardoor jij niet te stoppen bent? Schrijf je dan nu direct in: https://artjanna.nl/impactwithauthority/2. Download mijn nieuwe gratis e-book 'de 3 geheimen voor een succesvolle online business': https://artjanna.nl/e-book/ 3.  Plan je Impact Intake Call en ontdek wat voor jou de beste strategie is en waar jouw grootste winst ligt: https://artjanna.nl/impact-strategie-call/Heb je vragen? Stuur me een mail op info@artjanna.nl of stuur me een DM via Instagram: www.instagram.com/artjannaharkhoe
Facebook: www.facebook.com/artjannaharkhoe Website: www.artjanna.nl

Hieronder vind je een aantal reacties terug van verschillende luisteraars van The Impact Makers Movement Podcast:

Hieronder vind je een aantal reacties terug van verschillende luisteraars van The Impact Makers Movement Podcast:

''Fijne verhalen''
Wat was het leuk om te gast te zijn in de podcast van Artjanna! Ze had zich goed ingelezen en stelde goede vragen.  In haar solo afleveringen deelt ze haar eigen verhalen en ervaringen. Ook dat is erg interessant. 


Nanneke van Drunen - copywriter
''Goede host''
Super fijn om weer in de show te zijn! Dank voor het fijne gesprek over mij, ondernemen en Purpuz. Wie weet tot de volgende keer Clen episode 154 en 45 
Clen Verkleij - Purpuz Planner
''Motiverend om naar te luisteren''
De podcast van Artjanna zijn heel fijn om naar te luisteren. Ze geeft veel tips, is erg motiverend en door haar podcast leer je te focussen. Door haar weet ik waar ik me op wil richten en doe ik alleen dingen waar ik echt gelukkig van wordt. Echt een aanrader.


Ivette Langeveld - Succescoach

Example of Balloon testimonials

''Waardevol en real talk!''

Artjanna is een super enthousiast vrouw met veel kennis en passie voor wat ze doet. Ik heb met haar samen een podcast interview mogen doen en dat was een fantastische ervaring! Eerlijk en waardevol, geweldig! 
Priscilla Massaar - Coach
''Inspirerend''

Elke week weer een inspirerende podcast! Mooie verhalen van ondernemers maar ook van Artjanna zelf. Daarmee ben ik een trouwe luisteraar. 


Aartie Kedar - Online Marketeer

'' Echt een aanrader''

De Podcast van Artjanna zijn heel fijn om naar te luisteren. Ze geeft veel tips, is erg motiverend en door haar podcast leer je om je te gaan focussen. Door haar weet ik waar ik me op wil richten en doe ik alleen dingen waar ik echt gelukkig van wordt. Echt een aanrader. Ivette Langeveld - Succescoach