Meer dan 10.000 euro per maand verdienen?! Ontdek dé 10 belangrijkste stappen die het verschil maken

Meer dan 10.000 euro per maand verdienen?! Ontdek dé 10 belangrijkste stappen die het verschil maken

Het kan zijn dat je nu op dit moment maanden van 5,6 of 7 k al draait, maar dat je de 10 k op een of andere manier nog niet weet te behalen.

Weet dat alles helemaal goed is of je nu onderweg bent naar de 5k, 10k of 15k per maand en dat dit allemaal ook voor jou mogelijk is. JA ook voor jou! Ik merk vaak dat bij het stuk van mijn visionaire verdienmodellen die ik met klanten bespreek er vaak nieuwe inzichten komen en gezien worden welke kansen en mogelijkheden er op dit moment allemaal zijn. Zonder uurtje factuurtje nog te hoeven werken.

In deze blog wil ik je meenemen in 10 stappen die er voor gaan zorgen dat jouw business op jouw voorwaarden ook gaat groeien, zoals je dit voor ogen hebt.

En nog veel meer dan dat! Want ja babe! Ook voor jou is dit mogelijk.

Benieuwd geworden welke stappen het verschil zullen maken lees dan snel deze podcast.

Enjoy!

 

Het is belangrijk om te weten waarom je doet wat je doet. Je WHY gaat je helpen wanneer het allemaal tegenzit. Als je WHY groot genoeg is is de Hoe veel makkelijker en stap je eerder uit je comfortzonde.

Zorg dat je weet wat je wil behalen maar maak je doelen ook meetbaar, specifiek, tijd gebonden en realistisch. Wanneer je niet met doelen werkt heb je geen richting. Neem ook je kosten en financiële dromen mee in je doelen. Denk ook na over trainingen en opleidingen zodat jij jezelf constant kunt blijven ontwikkelen.

Als je dit niet weet wordt het een lastig verhaal.

Wanneer je weet wie je ideale klant is en ook voor die klant durft te kiezen dan wordt je vanzelf gekozen. Het is de bedoeling dat jij je ideale klant door en door kent, jij moet je klant beter begrijpen dan dat hij of zij zichzelf begrijpt. Op die manier wordt het ook makkelijker om in te zoomen op je klanten en hier een aanbod voor te creëren.

Het is goed om te weten wat de structuur achter je bedrijf is, hoe jij een marketing plan kunt opstellen en kunt uitvoeren om jezelf of product te vermarkten. Wanneer je weet hoe je dit moet aanpakken wordt het ook makkelijker om van een volger een betalende klant te maken en je business op te schalen.

Werk niet alleen IN je bedrijf maar gun jezelf ook de tijd om AAN je bedrijf te werken. Door te weten waar je naartoe beweegt bouw je aan je toekomst. Vraag jezelf af hoe jij nog meer impact kunt maken.

Wanneer je weet wat je aanbod is dan weet je waarmee je (potentiële) klanten kunt gaan helpen. Dit is nodig om een strategisch plan te maken waar je klanten mee aantrekt.

Jij bent de draaiende motor en je bedrijf kan niet verder groeien als jij als persoon niet groeit. Blijf dus altijd investeren in jezelf om  patronen te doorbreken.

Maak het jezelf niet te moeilijk en werk met systemen die jouw leven een stuk makkelijker maken. Denk hierbij aan factuur systemen, e-mail systemen, … Ga slimmer aan het werk in plaats van harder.

Topsporters hebben ook een coach. Het gaat veel sneller wanneer je terecht kunt bij iemand die je vooruit helpt. Hierdoor weet je wat je moet doen. Een yoga les doe je ook niet zonder leraar.

Ga voor jezelf na welke stappen je al doet en welke je graag wil implementeren. Ik vind het super leuk als jij je inzichten deelt via een dm of op social media.

 

Over de schrijver
Jij hebt als coach een verhaal te vertellen. Ik help je dit te vermarkten en te verkopen in strategische sprintsessies, waardoor je met zelfvertrouwen een succesvolle online business bouwt.
Reactie plaatsen