De Telegraaf

“Ben jij daar waar je had willen zijn?” Deze vraag werd van de week aan me gesteld tijdens het interview die ik had met Cassandra van de @telegraaf.nl @vrouw_nl


Toen ze mij die vraag stelde voelde ik op dat moment zo een warmte van binnen, want ja ik kon eindelijk volmondig ja zeggen dat ik blij en tevreden ben met waar ik ben.

Dit is niet altijd zo geweest, want ik streefde altijd naar nog beter en nog meer en niets was genoeg, maar op dat moment wist ik niet dat minder mij veel gelukkiger zou maken.


Echt doen waar je blij van wordt en zijn met de mensen die je lief hebt dat is waar het bij mij om draait en dat heb ik nu allemaal in mijn leven.

Benieuwd naar de rest van het interview klik dan op de link hieronder:


Bedrijvenconsultant - Top 17 Business-Podcasts

Ooit heb je een idee. Je start vanuit vertrouwen en een goed gevoel, maar als je dan een jaar later zo een artikel tegen komt, dat je in een rijtje staat waar je alleen maar van kunt dromen, dan is dat natuurlijk wel echt een dream COME true. 

Ruben Alai deelde met zijn prachtige blog een indrukwekkende lijst van inspirerende podcast en uiteraard wil ik deze graag met je delen. 


Benieuwd naar het artikel klik dan op de link hieronder!

MyEverlane.com

Regelmatig interview ondernemers en deel ik mijn eigen verhaal in de  podcast.

In dit interview deel ik alle do's and dont's op gebied van podcasten.


Ook deel ik mijn kijk en inzichten die ik niet eerder gedeeld heb. 


Benieuwd geworden? Lees het dan nu in het artikel.


Algemeen Dagblad

Minder werken: ‘Het is financieel een stap achteruit, maar ik heb het ervoor over’

In dit interview deel ik mijn verhaal hoe ik van 4 naar 3 werkdagen ging en welke gevolgen dit heeft gehad voor mijn situatie. Ook ontdek je een aantal ins- & outs die ik nergens anders publiekelijk gedeeld heb..

Linda Meiden

Een tijd geleden ben ik over het onderwerp spiritualiteit geïnterviewd. Al een aantal jaar ga ik regelmatig voor een reading naar Scarlet Le Pair.  Zij heeft me meerdere malen verschillende dingen verteld over dit leven, maar ook vorige levens.  Over al deze onderwerpen deel ik mijn kijk en visie. Ook benieuwd geworden naar dit artikel? Lees dan snel het artikel  

Business Woman Nederland

In dit artikel ontdek je hoe ik van werknemer naar ondernemer ben gegaan en wat mijn drijfveren hierin zijn geweest. Ook kom je erachter welke ervaring ik heb opgedaan en hoe ik vandaag de dag in staat ben om zoveel vrouwen succesvol te kunnen helpen met hun business..

&C Magazine

In het interview voor &C Magazine ben ik geïnterviewd over het onderwerp persoonlijke ontwikkeling en wat dit allemaal voor me gedaan heeft. Ook benieuwd naar het interview? Lees dan snel het artikel hieronder!

Helden en Hordes

Zichtbaarheid start met gezien worden

Wie in jouw leven ziet jou voor wat je werkelijk bent? In deze podcast interview deel ik openlijk mijn verhaal. Na het ontmoeten van mijn partner en schoonfamilie veranderde er iets rondom mijn overtuigingen, waarna ik moeiteloos zichtbaar durfde te worden. Van daaruit ontstond mijn missie om anderen te ondersteunen in het zichtbaar maken van hun ware potentieel. Ook leer je in deze aflevering welke stappen je moet zetten om met jouw grootste voorbeelden aan tafel te komen. Daarnaast bespreken we welke basis skills iedere ondernemer nodig heeft, wat culturele verschillen betekenen voor jouw gedrag, en last but not least… waarom alles wat jij extra doet voor een ander tegen je zal worden gebruikt.


De Eelco de Boer Podcast 

Een Diepte Interview Met Eelco de Boer & Artjanna Stories


Tijdens de bonussessie van“Voor Altijd Vrij” seminar heb ik Eelco de Boer geïnterviewd. 

Je kunt hier de volledige video bekijken op Youtube. 


Enjoy! 


Interview Non-dualiteit | Leven Zonder Stress met Patrick Kicken

In dit interview deel ik mijn verhaal in een openhartig gesprek met Patrick Kicken. 

Tijdens het gesprek kwamen we erachter dat we ontzettend veel raakvlakken hadden. 


Denk aan: podcasten, persoonlijke ontwikkeling, non- dualiteit en de wet van de aantrekking


Ook benieuwd naar dit interview?! 


Bekijk dan snel de volledige video


Interview Passie-Podcast 

In dit interview deel ik mijn kijk over het onderwerp mindset en hoe ik me de afgelopen jaren op dit gebied ontwikkeld hebt en waar het mij vandaag de dag heeft gebracht. 


Ook benieuwd naar dit interview?! 


Bekijk dan snel de volledige video

Diepte interview met Eelco de Boer en Artjanna part 2

Eerder dit jaar deed ik een podcast met Eelco de Boer voor mijn podcast tijdens 1 van zijn seminars en de reacties waren zo tof dat we besloten om een "part 2" op te nemen in zijn mancave! Enjoy!


Benieuwd naar dit interview?! 


Bekijk dan snel de volledige video


Interview met Sabrina van Everything is Om

Advies van Artjanna: 5 tips om je onzekerheid te overwinnen

Eerder dit jaar werd ik geïnterviewd door Sabrina Soebhan over het onderwerp onzekerheid.  Een onderwerp waar ik de afgelopen jaren veel aan gewerkt heb. Vanuit mijn eigen ervaring deel ik een 5 tal tips die je kunt lezen in de blog of beluisteren in de podcast van Sabrina.


Enjoy! 


Interview met Ruben van RBM Media over Artjanna Stories

In dit interview stelt Ruben mij diverse vragen over de start van mijn onderneming, hoe ik aan de naam van de onderneming ben gekomen en mijn toekomstplannen en nog veel meer. 


Benieuwd geworden naar dit interview? Lees dan snel het volledige interview