21 oktober 2021 
5 min. leestijd

Jezelf zijn... Kan dit nog wel tegenwoordig online?

Jezelf zijn... Kan dit nog wel tegenwoordig online?

Jezelf zijn online en tegelijkertijd ook nog strategisch kan dat? Is dat mogelijk? Als je het aan mij vraagt is het zeker mogelijk! Tenzij er geen balans is wanneer je bijvoorbeeld alleen dat strategische deelt zonder dat persoonlijke.

Zo werkt het niet. Een mooi voorbeeld is een klant van mij. Ze vertelde dat ze hier moeite mee had en je kon ook wel zien dat ze veel deelde maar dat er geen strategie achter zat. Ze vond het tegelijkertijd ook erg moeilijk om persoonlijke dingen te delen omdat haar omgeving hier niet zo happy mee was. We hebben daar samen naar gekeken en dit doet ze nu super goed! Wat ik toentertijd met haar heb gedeeld wil ik ook graag met jou delen.


Wanneer jij geen strategie hanteert ben jij misschien wel zichtbaar maar niet op de juiste manier waardoor je veel minder leads of klanten aantrekt.


Deze 10 vragen moet je eerst even aan jezelf stellen om erachter te komen wie jij nou echt bent en wat je kwaliteiten zijn.


#1 Wie ben ik?

#2 Wie wil ik zijn?

#3 Ben ik wie ik wil zijn (ook online)?

#4 Wat zijn mijn talenten?

#5 Welke ervaringen/vaardigheden kenmerken mij?

#6 Waar weet ik veel van?

#7 Welke karaktereigenschappen vormen mij?

#8 Welke verandering wil ik zien?

#9 Waar sta ik voor?

#10 In welke woorden, zinnen en zin vang ik mijn gevoel?


Dit zijn een heleboel vragen maar deze vragen brengen je dichter bij jezelf en de boodschap die jij wil delen. Wanneer jij heldere antwoorden kunt vinden op deze vragen ontstaat er ook veel meer verbinding en diepgang.

Deel meer over jezelf en wat jij te bieden hebt en je zult zien dat je veel meer leads gaat aantrekken. 


Heb jij hier moeite mee of wil je het niet alleen doen? Schroom dan niet om mij een DM te sturen en dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. 


PS: Schrijf je nu in voor de gratis masterclass ' De 3 'Behind-the-scenes' geheimen om een booming online business op te zetten' op vrijdag 29 oktober om 10.00 uur en dinsdag 5 november om 20.00 uur'  

https://artjannastories.webinargeek.com/de-3-behind-the-scenes-geheimen-om-een-booming-online-business-op-te-zetten

Over de schrijver
Jij hebt als coach een verhaal te vertellen. Ik help je dit te vermarkten en te verkopen in strategische sprintsessies, waardoor je met zelfvertrouwen een succesvolle online business bouwt.
Reactie plaatsen