14 oktober 2021 
2 min. leestijd

In veel minder tijd veel meer bereiken

In veel minder tijd veel meer bereiken

 


Niet productief genoeg zijn kan verschillende oorzaken hebben. Misschien ben je snel afgeleid? Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je te veel gedaan krijgen op een dag?

Ook ik had al deze vragen en werd er maar niet goed van de die o zo lange to-do lijst. En besloot hier voor mezelf serieus mee aan de slag te gaan. Om deze reden heb ik een blog voor je gemaakt waarin ik je meeneem hoe ik dit allemaal aanpak.

Werk jij nu al gefocust?

Heb jij de juiste focus? Heb jij een doel voor ogen? Wanneer je weet wat je echt gedaan wil krijgen dan ga je echt werken aan je business in plaats van in je business.

Maak voor jezelf duidelijk welke taken je vooruit helpen. Natuurlijk kunnen dit soms minder leuke taken zijn en doe je liever leuke taken maar deze taken hebben dan geen toegevoegde waarde.

Weet waar je ja tegen zegt

Door taken en doelen helder te maken weet jij waar je ja tegen kunt zeggen. Dit gaat je veel meer leads, klanten en opdrachten opleveren.

Wees niet onbeperkt beschikbaar

Maak afspraken met jezelf wanneer jij beschikbaar bent. Dit kan zijn voor je klanten, opdrachten, om te werken aan je eigen business. Plan hier tijden voor in want dit gaat je helpen om meer focus te krijgen tijdens deze momenten. Hier hebben jij en je klanten meer aan. Wanneer jij tegen jezelf zegt dat je bepaalde taken gedaan moet krijgen dan gaat je dat ook lukken.

Deel je weken en dagen in

Zo weet je precies wanneer je wat moet doen. Voor mij werkt het heel fijn om een papieren agenda te gebruiken omdat ik zo een beter overzicht kan houden.

Ik ben heel benieuwd wat je uit deze tips kon halen en hoe jij hier mee aan de slag gaat! Deel het met me via een dm op instagram :)

Over de schrijver
Jij hebt als coach een verhaal te vertellen. Ik help je dit te vermarkten en te verkopen in strategische sprintsessies, waardoor je met zelfvertrouwen een succesvolle online business bouwt.
Reactie plaatsen