Dé training om in 5 krachtige en simpele stappen om van binnenuit jouw expertise te claimen en dit naar de buitenwereld te brengen, zodat klanten voor je in de rij staan.


Wil jij óók op een fijne en relaxte manier meer volgers en fans aantrekken die klant bij je worden en dat mensen weten wie je bent in jouw branche en jouw motivatie aanwakkeren, waardoor jij niet te stoppen bent?Vind jij het niet altijd makkelijk om klanten aan te trekken?

Ik begrijp het volledig!

  

Als jij elke dag nu veel online zichtbaar bent op social media, onrust ervaart, overweldigd voelt en niet weet hoe je klanten moet aantrekken en dit je collega’s wel ziet doen. Dan snap ik dat je denkt. Waarom zij wel en waarom bij mij niet?

Je hebt gesprekken met mensen, mensen vinden het wel leuk wat je deelt, maar er komt geen sales uit.

 

Je voelt je op dit moment niet gezien, ondanks dat je veel content deelt of zichtbaar bent.

 

Je trekt jammer genoeg niet tot weinig klanten aan.

 

Dan kan het moeilijk zijn om te geloven dat het anders kan.

Het ligt niet aan jou, maar je hebt nog niet ontdekt dat mensen jou als expert in je branche gaan zien.

Ik geloof erin dat als je van binnenuit jouw expertise gaat voelen en dit naar buiten gaat brengen, daarmee impact gaat maken en de allerleukste klanten aantrekt.

Wat ons nog nooit is geleerd in de overvolle markt is hoe meer je van binnenuit jouw expertise kunt claimen en behouden in de markt, zodat je dit naar de buitenwereld kan brengen en klanten voor je in de rij staan. 

 

Als je van binnenuit voelt wat jij te doen hebt in de wereld, dan kun je van all over the place naar krachtige positionering gaan in de markt.


 Dit programma leert je om in 5 krachtige en simpele stappen om van binnenuit jouw expertise te claimen en dit naar de buitenwereld te brengen, want we weten immers pas wanneer je van binnen kunt gaan voelen kun je het ook naar buiten brengen en zullen de leukste klanten in de rij gaan staan.

''Dit heeft mijn mindset compleet geshift''


Ondanks ik wel wist wat ik kan bijdragen aan andere ondernemers, vond ik het lastig om het zelf echt te geloven.

 

Doordat ik eerder met jou heb samengewerkt en dat is uitstekend bevallen was ‘Ja’ zeggen hiertegen bijna als vanzelfsprekend.

 

Door de uitvoerende opdrachten die we hebben gedaan VOELDE en ZAG ik mijn doelen heel helder, ik wist ineens wat ik moest doen en hoe ik verder moest.

 

Behalve een flinke dosis zelfvertrouwen heeft dit mijn mindset compleet geshift en heb ik 2 betalende klanten de week erop aangetrokken die een coachtraject afnemen.

Gitana Melchiot - Ondernemerscoach

 Autoriteit kun je pas claimen, wanneer jij het zelf gelooft!

Ik weet nog heel goed dat ik aan de keukentafel zat toen ik een keuze maakte dat mijn leven veranderde.

 

Hoe spannend ik het ook vond, ik wist: ik heb hier meer te doen in deze wereld. Voor mezelf, maar nog meer voor anderen.

 

En terwijl ik daar aan de keukentafel zat, zag ik het visionboard dat ik voor mijzelf had gecreëerd. En dacht: ‘als ik dit wil, dan moet ik er ook 100% voor gaan.’ En dat besluit zorgde ervoor dat ik met mijn verhaal online naar buiten treedde. Omdat ik wist dat ik daarmee anderen kon inspireren. Omdat ik wist dat ik anderen daarmee kon motiveren.

 

Als de dag van gisteren weet ik nog goed toen mijn eigen reis als ondernemer begon.

 

Ik had geen idee waar te beginnen. Wat ik wel had was een droom om heel veel andere vrouwen te helpen.

 

Een brandend verlangen...

 

De uren die ik overhad naast dat ik in de corporate wereld werkte besteedde ik allemaal aan het opzetten van mijn bedrijf. Zodat ik veel sneller kon doen wat ik echt leuk vond.

 

Lange dagen, bloed, zweet en tranen, totdat ik met een business coach aan de slag ging die het pad al had bewandeld en de resultaten behaalde die ik wilde behalen.

 

Al snel zette ik een winstgevend bedrijf op, maakte grote winsten, gaf in mijn eerste ondernemersjaar een uitverkocht event voor 100 ondernemers en mocht ik de leukste en bekende ondernemers waaronder; Eelco de Boer, Ninke van der Leck, Simone Levie en nog veel meer interviewen voor mijn podcast ‘The ImpactMakers Movement’.

 

En dat allemaal in een jaar tijd.

Ook heb ik meer dan 50 vrouwelijke ondernemers het afgelopen jaar mogen begeleiden om hun positie te claimen in de markt.


En dat betekent dat als jij besluit om mee te doen je niet meer.....

 

 1. All over the place bent, maar een krachtige positionering neerzet voor jezelf waardoor je de leukste klanten overhoudt.
 2. Overweldigd voelt, maar leert om van binnenuit jouw expertise te claimen, zodat je dit naar de buitenwereld kan brengen. Jij weet wat je doet, waarom je het doet en hoe JIJ het wilt doen
 3. Onrust ervaart, maar meer vertrouwen in jezelf en datgeen wat jij te geven hebt met de wereld en daadwerkelijk daarvoor kunt gaan staan.

 ‘De grootste les die ik in die periode leerde? Mensen kunnen pas voor jou kiezen wanneer jij volledig jouw plek in de markt claimt.

 

Dit is de reden waarom ik 'Impact with Authority' gecreëerd heb. Een programma voor vrouwelijke ondernemers dat jou leert om als een autoriteit je positie te claimen.

 

Zodat klanten voor jou kiezen en jij vol vertrouwen - altijd en overal – staat voor wie je bent en dat ook uitdraagt op elk gebied van je business.

 

Ik ben met Artjanna gaan samenwerken omdat ik de basis van mijn bedrijf goed wilde neerzetten en daarvoor moest ik o.a. mijn doelgroep helder krijgen.

 

Mijn 2 grootste inzichten tijdens onze samenwerking zijn geweest; hoe belangrijk het is om keuzes te maken en dat er verschillende manieren zijn om jezelf online te laten zien.   Daardoor zet ik social media nu in op een manier waar ik blij van word.

 

In het 6 maanden traject hebben we aan de basis van mijn bedrijf gewerkt en ik ben heel blij met alle resultaten die ik tot nu toe heb behaald! Zo heb ik mijn eerste online training met succes gelanceerd, heb ik een weggever gemaakt die precies bij mijn doelgroep aansluit en heb ik een waardevolle FB groep neergezet.

 

Ik vind Artjanna een super fijne coach om mee samen te werken. Ze denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen. Daarnaast heeft ze echt veel kennis (ook technisch) en ik vind dat persoonlijk heel fijn!

Priscilla Massaar - Leefstijl Mentor

 

Waarom meer doen en nog meer zichtbaar zijn je autoriteit niet gaat vergroten.

 

Ik zie het regelmatig om me heen gebeuren...

 

Ondernemers die door zichtbaar te zijn denken dat hun autoriteit positie vergroot wordt, maar niet de resultaten behalen die ze zouden willen behalen...

 

Dit is een fout die ik ondernemers zie maken over hun positie claimen in de markt.

 

En dat is zonde want het kan ook anders...

 

Als jij weet hoe jij met jouw business van meeste waarde kan zijn en weet hoe jij dit allemaal naar buiten brengt, wordt zichtbaar gemakkelijk.


En ga je daarmee de juiste klanten aantrekken, word je de autoriteit in jouw branche en creëer je de impact die jij voor ogen hebt. Allemaal vanuit rust en ontspanning.

 

In 5 logische stappen van binnenuit jouw expertise claimen en dit naar de buitenwereld brengen:

# 1 - DESIGN YOUR MOTIVATION

In deze module gaan we de diepte in om jouw intrinsieke motivatie te bepalen en ontdek je wat je dromen en verlangens zijn en maken we dit ook visueel. Je doelen en dromen en verlangens zijn helder en je weet waarom je doet wat je doet. Het resultaat gaat zijn dat jij niet te stoppen wordt in jouw acties. Jij weet waarvoor je doet wat je doet en voelt dat in het diepste van je core.

# 2 - DESIGN YOUR AUTHENTIC POWER

In deze module draait alles om jouw authentieke kracht. Je ontdekt wat jouw unieke kracht, kwaliteiten en talenten zijn. Wat jou anders maakt en hoe je van waarde kunt zijn voor anderen.

Hierdoor heb jij een unieke positionering in de markt te pakken en kunnen jouw potentiele klanten niet om jou heen.

# 3 - DESIGN YOUR MISSION, VISION AND STORY STATEMENT

In deze module ontdek je wie je bent en waar je voor staat. Je leert hoe je een pakkend en krachtig verhaal schrijft en hoe je niet alleen een belofte leert maken aan je klanten, maar deze ook weet na te komen, wat uiteindelijk resulteert in het maken van krachtige content. Je weet wel: die content die echt verschil voor jouw ideale klanten gaat maken. De ijd waarin je krekels hoorde is daarmee voorbij! En je weet wat ze zeggen: met een helder en krachtig aanbod, snapt jouw klant precies waarom ze bij jou moeten zijn.  

# 4 - DESIGN YOUR AUDIENCE & TARGET NICHE & OFFER

In deze module ontdek je hoe je jouw doelgroep niet alleen door en door gaat leren kennen, maar ook een passende aanbod weet neer te zetten wat helemaal bij je doelgroep past. En ook hier ga je ontdekken dat JIJ de belangrijkste factor bent (en niet je product of dienst) 

# 5 - DESIGN YOUR SUCCES PLAN

In module 5 ontdek je hoe je een heel concreet succesplan voor de komende tijd maakt, zodat je precies weet welke stappen je kan zetten, waarom deze belangrijk zijn en wanneer je dit het beste kunt doen. Helderheid en focus? Yes! Dat heb je volledig na deze module.

#BONUS Hypnose/ Meditatie: Hoe je jouw plek claimt en behoudt in de markt

Je zult van binnenuit gaan ervaren hoe het is om niet alleen je positie te claimen en ook te behouden in de markt'. This will change your life. Omdat je het niet alleen aan de buitenkant de juiste stappen zet, maar dit ook aan de binnenkant gaat voelen. Stel je voor wat dat met de groei van je business zou kunnen doen

The Impact with Authority is dé training om in 5 krachtige en simpele stappen om van binnenuit jouw expertise te claimen en dit naar de buitenwereld te brengen, want we weten immers pas wanneer je van binnen kunt gaan voelen kun je het ook naar buiten brengen en zullen de leukste klanten in de rij gaan staan.

Ik was mijn bedrijf net begonnen en had grote dromen. Op een of andere manier kwam jij op mijn pad, ik heb toen jouw webinar gevolgd en we hebben een gratis gesprek gehad, het voelde voor mij meteen goed. Ik wist dat jij me kon helpen om mijn bedrijf goed neer te zetten, je gaf me inzichten en handvaten waardoor ik echt stappen ben gaan maken. Ik heb mijn baan kunnen opzeggen en heb een aantal jaartrajecten verkocht, iets waar ik van te voren alleen maar over droomde. Het belangrijkste waardoor ik dit heb kunnen doen is doordat mijn aanbod en verhaal heel helder zijn geworden met jouw hulp. Ik raad dit echt iedereen aan die net zijn bedrijf start of al een tijdje bezig is.

Rona – Transformatie coach

Wat kun je verwachten in de training?  

 • 6 Werkboeken met opdrachten
 • 5 modules incl. 11 video’s / audio
 • Levenslange toegang tot cursusmateriaal (incl. updates)
 • Onbeperkt toegang tot de online community
 • BONUS #1 – Hypnose Meditatie: Hoe je jouw positie claimt en behoudt in de markt.
 • BONUS #2 - Exclusief e-book 10 manieren om direct geld te verdienen zonder een grote following

Gun jezelf dit mooie cadeau en wacht niet nóg langer.. dit is jouw tijd!

Voor wie is The Impact with Authority Course? 

The Impact with Authority Course gaat jou helpen om van binnen uit jouw positie te claimen en behouden in de markt en is in gedachte gecreëerd voor ambitieuze, ondernemende & optimistische vrouwelijke ondernemers die: 

 

 • Klaar zijn om business naar de next level willen brengen en daar 100% voor willen gaan;
 • bereid zijn om hun comfortzone te stretchen en snappen dat hier hun groei ligt
 • voelen dat ze missie hebben wat meer aandacht verdient en weten dat ze daarmee anderen kunnen helpen en inspireren
 • slim zijn en willen kiezen voor een bewezen strategie, in plaats van alles zelf uit willen zoeken; 
 • van hun persoonlijke verhaal hun kracht willen maken en hier impact mee willen maken
 • ECHT authentiek ondernemer willen omarmen en zichzelf als expert en (markt)leider willen positioneren.

 

Wanneer moet je zéker starten?

Als je gelooft dat het nú jouw moment is om te gaan shinen...

Als je gelooft dat dingen niet zomaar op jouw pad komen...

Als je gelooft dat er meer uit het leven te halen valt dan dat je nu doet..

Als je gelooft dat je het waard bent om gezien te worden met jouw verhaal..

Als je ten volste van het leven wil gaan genieten en je geen tijd wil verspillen..

''Artjanna is een A tot Z persoon. Of eigenlijk A naar B. Doel stellen en bepalen hoe je daar PRECIES het beste komt, daarnaast sparren over welke strategie, woorden, mindset en ondersteuning, ook tussen de coachings door. Praktisch, Bemoedigend, Strategisch en Verhelderend zo heb ik Artjanna als coach ervaren. Ze maakt het leven van een ondernemer makkelijker! Dank je wel Artjanna!''

Daisy Da Veiga - Spiritual & Business Life Teacher

Wanneer je Impact with Authority Course gevolgd hebt: 

 

 • Weten de leukste klanten jou te vinden, doordat jij ook zelf geloofd in jouw waarde expertise
 • Trek je volgers aan die niet alleen je volgen, maar uiteindelijk ook klant bij je worden.
 • Weten mensen wie je bent in jouw branche, waar jij voor staat en hoe je anderen kunt helpen, zodat je geregeld ook wordt aangeraden.
 • Wakker je  jouw motivatie 100% aan, waardoor jij niet te stoppen wordt.
 • Weet jij wanneer je content maakt hoe je jouw klanten moet aanspreken, waardoor zij fans van jou worden.

 


Voel je het nu óók? kun jij ook niet wachten om te ontdekken welke nieuwe wereld er voor je open gaat, wanneer je jouw positie claimt?

Als je van bovenstaande informatie enthousiast bent geworden, neem dan het besluit om ervoor te gaan en ontneem jezelf niet dit mooie gevoel en al die prachtige kansen, want geloof me: jij kunt dit óók!