Eindelijk door je plafond heen breken en nooit meer hoeven zeggen dat je je doelen niet behaald hebt...

Dát is wat je het liefst zou willen, alleen zou je graag willen weten wat hiervoor de juiste stap is.

Aan de structuur van jouw bedrijf ligt het niet, maar waar ligt het dan wél aan?

Het is tijd om jouw veilige haven te verlaten en weer de oceaan op te gaan. De krachtigste schepen zijn immers niet gebouwd om stil te blijven liggen...

Je weet dat je al te lang op hetzelfde level blijft hangen en je hebt al vaker nagedacht over een volgende stap, maar op de één of andere manier is het er nog niet van gekomen.

Wat je nodig hebt is goed advies. Advies van een expert die met je meedenkt in jouw voordeel.

Sinds ik met Artjanna werk is mijn focus steeds scherper en behaal ik veel betere resultaten dan hiervoor. Nieuwe klanten en dus meer omzet. Ik heb altijd heel veel ideeën en wist soms echt niet meer waar te beginnen en door de coaching van Artjanna is daar structuur in gekomen. We bekijken samen wat slim is om nu te doen en wat ik beter nog kan uitstellen naar een later moment. Doelen zijn nu helder. Artjanna stretcht mij op een plezierige manier en vraagt goed door. Ik vind het erg fijn om haar elke 2 weken te spreken en tussendoor ook vragen te kunnen stellen.
Anoek Schippers - LinkedIn Expert

“Heb ik mijn plafond niet al bereikt?”

Oh Hell No! Er zit nog zóveel meer in jou en diep van binnen weet je dat allang, alleen houd je jezelf nog te vaak tegen door jezelf wijs te maken dat het ook goed is zoals het nu gaat.


Niet doen! Want ik vertel je graag op welke effectieve manier jij al direct meer resultaat kan behalen (ook al verander je niets aan jouw strategie).
Artjanna is een a tot Z persoon. Of eigenlijk A naar B. Doel stellen en bepalen hoe je daar PRECIES het beste komt, daarnaast sparren over welke strategie, woorden, mindset en ondersteuning, ook tussen de coachings .door. Praktisch, Bemoedigend, Strategisch en Verhelderend zo heb ik Artjanna als coach ervaren. Ze maakt het leven van een ondernemer makkelijker! Dank je wel Artjanna!
Daisy Da Veiga - Auteur en Spreker ontspannen succesvol

“Kan ik gewoon zomaar een gesprek aanvragen?”

Nee, niet zomaar.

De optie om met mij in gesprek te gaan is alleen beschikbaar voor je als je..

 • diensten aanbiedt en bijvoorbeeld een personal brand hebt of coach, adviseur of trainer bent
 • een jaaromzet hebt van minimaal €100.000,-
 • scherp gehouden wilt worden en weet dat je 100% verantwoordelijk bent voor je succes
 • weet dat door goede coaching en accountability een enorme groei gerealiseerd kan worden
 • moedig bent en het lef hebt om knopen door te hakken


Wat mijn grootste lessen zijn geweest door begeleidt te zijn door Artjanna is dat alles begint bij jezelf om een succesvolle business op te zetten. Eerst de persoonlijke belemmeringen doorbreken, daarna alles helder op papier zetten om vervolgens concrete acties hieraan te koppelen en doelgericht stappen te zetten.

Als je wilt groeien of begeleiding zoekt in de juiste richting, dan zou ik zeker een coachingstraject bij Artjanna aanraden! Artjanna kan goed met je meedenken, is erg oplossingsgericht en geeft hele praktische tips. Ze zal er hoe dan ook voor zorgen dat je de juiste stappen zet om te komen waar je wilt zijn. Het heeft mij ontzettend veel gebracht. Dankjewel Artjanna! 

Felicia Lin - Lin Videomarketing

Wat je gaat ontdekken in de Breakthrough call is het volgende: 

Ik reserveer per maand tijd voor 5 Breakthrough Calls van 30 minuten en deze zijn uitsluitend bedoeld voor vrouwen die serieus zijn over de groei die ze willen doormaken.

Tijdens deze call ga jij namelijk;


 • Ontdekken hoe jij duizenden euro’s kan besparen en jouw omzet kan verdubbelen
 • Een energie-shift maken, waardoor je gelijk zin hebt om in de actie te gaan
 • Persoonlijk advies krijgen voor jouw business en ontdekken of wij een match zijn om samen mooie breakthrough te maken en al jouw doelen te gaan crushen
 • Inzicht krijgen in één van mijn meest krachtige methodes, welke bij iedere gevorderde ondernemer voor minimaal 40-60% omzetstijging zorgen


Voel jij je hierdoor aangesproken en ben jij klaar om mijn nieuwe succesverhaal te worden?


Disclaimer:

 • Maandelijks zijn er 5 sessies beschikbaar waardoor ik niet met iedereen zal spreken. Ik maak persoonlijk een selectie uit de aanmeldingen die ik binnenkrijg. Op deze manier spreek ik alleen de mensen die ik daadwerkelijk kán helpen. Na je aanmelding laat ik je persoonlijk weten of jij geselecteerd bent. Zowel jouw als mijn tijd zijn kostbaar.
 • Zorg er daarom voor dat je de afspraak in je agenda zet en dat je op het geplande tijdstip echt kan en goed bereikbaar bent!
 • Staat er geen geschikte tijd tussen? Stuur mij even een berichtje en we kijken samen wat mogelijk is!