Wil jij een winstgevende business creëren, zodat jouw bedrijf groeit in leads en omzet en daarmee de impact & vrijheid op alle vlakken in je leven toeneemt?

Ja? Dan heb ik goed nieuws voor je: het is veel dichterbij dan je nu waarschijnlijk denkt.


Misschien ben je al wat langer bezig, maar weet je dat jij nog lang niet alles uit je bedrijf haalt dat erin zit.


Ben je ready om de Go To Girl van jouw branche te worden?

Het is jouw tijd... maar waarom?

Omdat je klaar bent om je werk een veel groter podium te geven. Het idee geeft je een energie boost. Het mag van jouw grootser! Kop boven het maaiveld uit. Impact maken. Zichtbaar worden op je eigen manier. On your terms. Je bent er klaar mee to play it small. Klaar voor je next level. Al is het nu nog met knikkende knieën.

Wat anderen zeggen over the Impact Makers Movement:

''Niks is te gek en alles kan besproken worden.''
Ik heb met heel veel plezier de podcastworkshop en de Rise and Shine Business Course bij Artjanna gevolgd. Artjanna is energiek, praktisch, ze heeft veel kennis die ze ook deelt en door haar persoonlijke aandacht tijdens de groepscoaching heeft ze mij concrete tips gegeven waardoor ik echt stappen heb kunnen zetten in mijn business. Daarnaast vind ik het heel fijn dat je volledige jezelf kan zijn bij Artjanna. Niks is te gek en alles kan besproken worden.
Priscilla Massaar - Coach 
''Artjanna is een topper met veel kennis en kunde.''
Ik volg Artjanna vanaf (bijna) het begin van haar podcast-serie. Steeds vaker zag ik leuke dingen voorbijkomen. Omdat ik zelf in overgangsfase zit (van een vaste baan naar ondernemer) deed ik eerst mee met haar zichtbaarheidschallenge. Aansluitend heb ik de 6-weekse Rise and Shine business course gevolgd. Stap voor stap werkte ik aan de basis van mijn eigen bedrijf. De coachingssessies waren altijd momenten waar ik naar uitkeek. Het waren momenten vol bruikbare tip en veel motiverende woorden. Artjanna is een topper met veel kennis en kunde. Dank je wel!


Aartie Kedar -  Online Marketeer
''Ze is accuraat en komt altijd haar afspraken na.''

Artjanna is gepassioneerde talentvolle en lieve vrouw die weet van aanpakken. Ze inspireert mij in de manieren waarop ze zichtbaar is en haar verhaal deelt. Ik vond het super inspirerend om samen met haar een podcast op te mogen nemen. Ze is accuraat en komt altijd haar afspraken na. Ik raad een samenwerking met Artjanna van harte aan!Myrthe W.- Bold Community 

Heb jij het gevoel dat er meer in jou zit en zou je graag ontdekken waar dit toe kan leiden?

In een gesprek van 30 minuten ga ik jou namelijk laten zien wat jij vandaag nog kunt doen om die impact & vrijheid in jouw business te creëren en daarmee al jouw grote dromen opeens een stuk dichterbij te halen.


Benieuwd hoe jij een winstgevende business kunt gaan creëren? Boek nu jouw impact strategie call van minimaal 30 minuten waarin ik jou persoonlijk adviseer.

Wat anderen zeggen over the Impact Makers Movement:

''Door ons gesprek heb ik weer focus en weet ik precies wat ik moet doen.''

"Ik heb een super inspirerend gesprek gehad met Artjanna, ze heeft enorm veel kennis in huis. Ze straalt een hele fijne en positieve energie uit en haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Door ons gesprek heb ik weer focus en weet ik precies wat ik moet doen. Artjanna heeft mij echt een boost gegeven!"
Mirjam Heijder - Coaching
"Artjanna leerde ik kennen als geweldige vrouw met veel kennis over zichtbaarheid en branding.

"Artjanna leerde ik kennen als geweldige vrouw met veel kennis over zichtbaarheid en branding. Toen ik haar vroeg of zij een training wilde verzorgen voor de deelnemers van ons membership zei ze volmondig JA! Tijdens deze training wist ze mijn aandacht voortdurend vast te houden en na afloop ontving ik onwijs veel positieve reacties van de deelnemers. De opdracht die Artjanna de deelnemers meegaf is by far de meest uitgevoerde opdracht uit het hele membership. Onwijs bedankt Artjanna!"


Youri Meuleman - OVA BV

''Ze is heel precies, snel en gaat echt voor resultaat. Aanrader!''


Artjanna is een geweldige powervrouw die passie heeft voor wat ze doet. Ze wil oprecht anderen helpen en beter maken, en dat straalt uit alles. Haar podcast behoort absoluut tot mijn favorieten! Ook is Artjanna ontzettend fijn om mee samen te werken. Ze is heel precies, snel en gaat echt voor resultaat. Aanrader!


Sabine Boogaard - Webdesign 

Tijdens de Impact Strategie Call ontdek jij:


  • Vanuit strategisch oogpunt welke taken ervoor zullen zorgen dat je jouw zichtbaarheid vergroot en welke je mag laten liggen (of in ieder geval minder tijd in mag stoppen).
  • Welke kansen er online voor het oprapen liggen, waardoor je meer en betere leads zult aantrekken.
  • Hoe je jouw droomklanten doorlopend aantrekt en converteert.
  • Hoe je als ondernemer boven gemiddeld kan verdienen en daarmee de impact en vrijheid creëert op alle vlakken in je leven.

Dit gesprek is vrijblijvend. Natuurlijk bespreken we ook hoe ik jou kan begeleiden in mijn 1-op-1 coaching

Disclaimer:

  • Maandelijks zijn er 4 sessies beschikbaar waardoor ik niet met iedereen zal spreken. Ik maak persoonlijk een selectie uit de aanmeldingen die ik binnenkrijg. Op deze manier spreek ik alleen de mensen die ik daadwerkelijk kán helpen. Na je aanmelding laat ik je persoonlijk weten of jij geselecteerd bent. Zowel jouw als mijn tijd zijn kostbaar.
  • Zorg er daarom voor dat je de afspraak in je agenda zet en dat je op het geplande tijdstip echt kan en goed bereikbaar bent!
  • Staat er geen geschikte tijd tussen? Stuur mij even een berichtje en we kijken samen wat mogelijk is!
arrow_drop_up arrow_drop_down