Grootste overtuiging(en) die ondernemers hebben over sales, waardoor ze geen klanten aantrekken

Grootste overtuiging(en) die ondernemers hebben over sales, waardoor ze geen klanten aantrekken

Hoe kan het dat sommige ondernemers aan de lopende band klanten aantrekken? En dat andere ondernemers hier heel veel moeite mee hebben? Dit heeft allemaal met 1 ding te maken, namelijk MINDSET. Niet het meest leukste om te horen, maar het begint wel allemaal met wat zeg je tegen jezelf en wat geloof je. Ik heb een aantal overtuigingen voor je op een rijtje gezet in deze blog en hoe je er stap voor stap aan kunt gaan werken om hier anders over te denken, waardoor je andere resultaten gaat behalen.

Want he mooie vrouw, dat is toch wat jij het liefste wilt.

Die klanten aantrekken die je met alle liefde helpt. Het is tijd dat je opstaat en de IMPACT gaat maken waarom je op de wereld gekomen bent.

Enjoy!

 

 

Het heeft allemaal te maken met je mindset

Het kan zijn dat je op dit moment nog geen klanten aantrekt of dat je bij het woord sales of verkopen kriebels in je nek krijgt. Dit komt voort uit je overtuigingen en heeft allemaal te maken met je mindset, de manier hoe jij over topics denkt en wat jij tegen jezelf zegt.

In de wacht of uit je comfortzone om klanten aan te trekken?

Wat doe je om klanten aan te trekken? Als je content deelt en je gaat in een wachthouding staan dan is het logisch dat je niemand aantrekt. Het kan zijn dat je het spannend vindt of een hekel hebt aan verkopen maar de grootste overtuiging die ik tegenkom is: Ben ik het wel waard? Of Ben ik wel goed genoeg?”

Ik geloof dat iedereen enorm veel potentieel heeft en dat veel mensen hier geen optimaal gebruik van maken. We zijn tot zo veel meer in staat. Het wordt tijd dat je hier bewust van wordt en de stappen gaat zetten die nodig zijn om te ontvangen wat jij verdient.

Ga eens na wat jij precies denkt. Vind je het spannend of eng om sales te doen? Wat zeg je tegen jezelf? Wat nou als je het gewoon doet en voor de volle 100% in jezelf gelooft? Maak die shift en geloof dat jij het kunt. Het is ook nog eens zo dat mensen energie aanvoelen, wanneer jij onzekerheid met je meedraagt voelt een ander dit dus ook.

Overtuigingen en het geloof

Soms kun je hardnekkige overtuigingen hebben die je van je ouders , je leraar of iemand anders hebt meegekregen. Je hebt iets vaak genoeg gehoord en gaat hier in geloven. Wanneer deze overtuiging blijft hangen en door sluimert naar andere gebieden in je leven kan het een goed idee zijn om hier met een coach aan te werken. Het is belangrijk dat jij die foute overtuigingen bij de wortels eruit pakt zodat jij andere stappen kunt gaan zetten en mooie resultaten kunt gaan behalen. Dit begint allemaal tussen je oren.

De volgende oefening kan je hier bij helpen:

1.Zet op papier hoe jij over sales denkt en schrijf dan op hoe je dit zou kunnen omdraaien.

2. Blijf jezelf uitdagen en stap uit die comfort zone.

3. Dit kan spannend zijn maar jouw droom is veel belangrijker.

Lukt het je niet alleen? Ga dan op zoek naar iemand die je hiermee kan helpen want dat is wat ik jou gun! Zou je een keertje met mij willen praten boek dan een gratis coaching call met mij op https://artjanna.nl/impact-strategie-call/

Over de schrijver
Jij hebt als coach een verhaal te vertellen. Ik help je dit te vermarkten en te verkopen in strategische sprintsessies, waardoor je met zelfvertrouwen een succesvolle online business bouwt.
Reactie plaatsen