26 augustus 2021 
2 min. leestijd

Drie dingen die je nodig hebt om te slagen als ondernemer

Drie dingen die je nodig hebt om te slagen als ondernemer

Iedereen kan een bedrijf starten, maar wat heb je nodig om dat ook góed te doen? In deze blog neem ik je mee welke 3 dingen je nodig hebt om te slagen als ondernemer en wat voor mij echt het verschil heeft gemaakt in mijn onderneming en business.

 

Punt 1 Initiatief nemen en angsten overwinnen

Neem het heft in eigen handen, niemand gaat het voor je doen. Ga kijken wat voor jou de volgende stap is en wat daarvoor nodig is. Maak een stappenplan en zet die eerste stap. Op het moment dat jij initiatief gaat nemen en stappen gaat zetten zal je merken dat je gaat groeien.

 

Punt 2 Wees gedreven

Hoe graag wil jij het? Doe iets dat in lijn is met het antwoord op die vraag. Wanneer jouw business gebaseerd is op iets dat jij wil bereiken dan zal je zien dat het veel makkelijker wordt om je doelen te bereiken. Je business hangt volledig af van jouw drive. Zorg er dus voor dat je doelen en je drive hetzelfde zijn als je business.

 

Punt 3 Verkoopkracht

Je bent ondernemer en je hebt een product of dienst die je graag wil verkopen. Op het moment dat jij jezelf of je product niet kunt verkopen zal je moeten stoppen en dat is mega zonde. Investeer dus tijd en energie in je verkoopskills. Deze skills gaan ervoor zorgen dat jij een booming business kunt opzetten.

 

Wat voor mij echt het verschil heeft gemaakt is accountability. Ik zorg ervoor dat ik altijd iemand heb waarmee ik kan sparren, waar ik op terug kan vallen en iemand die mij verantwoordelijk houdt. Op die manier bereik ik veel sneller mijn doelen.

 

Laat mij weten met welke punten jij aan de slag gaat!

Over de schrijver
Jij hebt als coach een verhaal te vertellen. Ik help je dit te vermarkten en te verkopen in strategische sprintsessies, waardoor je met zelfvertrouwen een succesvolle online business bouwt.
Reactie plaatsen