arrow_drop_up arrow_drop_down

Ben jij klaar voor een business die voor je gaat werken?!

Een winstgevende coaching business waardoor je expertstatus, leads en winst jouw ‘nieuwe normaal’ zullen zijn? Dan is dit de plek waar je zeker moet zijn.


Ik geloof erin dat we hier zijn om te doen wat je gelukkig maakt en de impact te maken op je eigen leven en de levens van anderen. Als ik mijn klanten grote successen zie behalen, dan krijg ik daar veel energie van.


Ik geloof erin dat, wanneer je hiervoor de juiste stappen zet, een business vóór jou hoort te werken en niet andersom.


De afgelopen jaren heb ik gewerkt aan mijn mind door verschillende Master NLP technieken, mijn doelen ver boven verwachting gecrushed (yep ik ging van niet rondkomen en een slinkende bankrekening naar een maand inkomen van 5k-20k), heb heel veel methodes (zowel business als mindset) getest en heb daardoor mijn eigen blueprint ontwikkeld waarvan ik weet dat dit voor iedereen werkt.

Leef een leven waar je altijd van gedroomd hebt

Vandaag de dag is dat precies waar ik mijn klanten mee help. Ik werk met ambitieuze ondernemers die aan alles voelen dat er nog veel meer in hun zit en zij een winstgevende business willen bouwen op hun manier. Een business die goed voor hen werkt in plaats van andersom.


Het is tijd voor jou om het leven te gaan leven waar je altijd van gedroomd hebt...

 • Merk je dat je vastloopt in je dagelijkse activiteiten?!
 • Voel je je overweldigt en gefrustreerd, omdat je resultaten waar je van droomt wegblijven?!
 • Ben je op zoek naar meer duidelijkheid in je business en leven?
 • Ben je het zat om je af te vragen of je het goed doet en kun je wel iemand gebruiken die jou helpt om jou de weg te wijzen?
 • Heb je een mooi verhaal waar je impact mee wilt maken, maar heb je geen idee waar te beginnen, hoe dit te vermarkten en te verkopen?
 • En ben je op zoek naar strategieën die alle succesvolle ondernemers kennen, maar op een of andere manier jij nog niet toepast?

Daisy Da Veiga na coaching met Artjanna

''Artjanna is een A tot Z persoon. Of eigenlijk A naar B. Doel stellen en bepalen hoe je daar PRECIES het beste komt, daarnaast sparren over welke strategie, woorden, mindset en ondersteuning, ook tussen de coachings door. Praktisch, Bemoedigend, Strategisch en Verhelderend zo heb ik Artjanna als coach ervaren. Ze maakt het leven van een ondernemer makkelijker! Dank je wel Artjanna!''

Impact Makers Master Traject

Het Impact Makers Master Traject (6 -12 maanden) is niet een doorgaans 1 op 1 traject. Het is een complete intensieve persoonlijke transformatie die jou gaat helpen om naar een échte Impact Maker te transformeren, wat garant staat voor meer omzet, meer plezier & meer impact!


Je verlangt naar een simpele en praktische manier om ook te kunnen ervaren hoe het is om een winstgevende business te bouwen:


 • Je bent goed in je vak en hebt ontzettend veel kennis in huis, daarom frustreert het je als coach dat je nog niet de hoeveelheid klanten aantrekt waar je wel van droomt.
 • Je bent klaar om jouw leven te leven op jouw voorwaarden, waarbij je zelf kunt bepalen hoe jij het liefst jouw dagen invult en kunt gaan doen waar je naar verlangt, omdat je meer dan genoeg tijd en geld hebt om dat in te vullen op jouw eigen manier.
 • Je bent er klaar voor om dat droom leven nu te gaan manifesteren en te gaan ontdekken welke impact je gaat maken als je nu eindelijk echt zichtbaar bent.

Scarlet Le Pair na coaching met Artjanna

'Ik liep er tegen aan dat ik onwijs veel wil geven en struikelde dat ik de ene kant heel spiritueel ben en aan de andere kant heel aards en liep ertegen aan hoe dit zichtbaar te maken en naar buiten te brengen. Ik heb vandaag onwijs veel geleerd en nieuwe ideeën opgedaan en kan niet anders zeggen dat dit een geslaagde middag is geweest.''

Artjanna’s unieke coaching stijl...

Hoe ik dit doe? Simpel. Ik combineer al mijn opgedane kennis op het gebied van online

marketing, sales, processen & killer strategieën tezamen met meer dan 10 jaar persoonlijke

ontwikkeling, mijn Master NLP technieken & andere geweldige – soms heel zweverige –

mindset tools om jouw volledige potentie te benutten.

Wat er gebeurt als je jouw vertrouwen in mijn handen legt?

Wat er gebeurt als je jouw vertrouwen in mijn handen legt?


 • Dan help ik je een prachtige booming business opzetten, waarbij jouw kwaliteiten perfect tot z’n recht komen en je met jouw talenten dikke omzetten kunt gaan realiseren
 • Dan kun je eindelijk afrekenen met die twijfel en onzekerheid en kun je jouw verlangen gaan omzetten in realiteit, zodat die stressvolle dagen verleden tijd zijn
 • Dan zal je met vertrouwen jouw ideeën gaan vermarkten en verkopen, waardoor je de impact kan maken die je voor ogen hebt en een prachtige expert-status opbouwt.
 • Dan ontdek je jouw superpower, welke we direct gaan omzetten in een concreet actieplan

    Wat levert het je op?

Resultaat 1

Een ijzersterke Mindset en transformatie, zodat je vanuit jouw core kunt gaan

ondernemen. Rust, vertrouwen en grip op je leven en je business.

Resultaat 2

Meer Verbinding met jouw klanten en volledige sturing en controle in gesprekken.

Stijgende klantenlijst, stijgende omzet en winst onder aan de streep

Resultaat 3

Een killer strategie in sprints, wat ervoor zorgt dat je snel en gefocust je marketing-doelen en activiteiten bepaalt. Een absolute expert-positie in jouw markt, waar niemand meer omheen kan.

Artjanna is zo enthousiast, lief en pakt lekker door, en past het programma helemaal op mij aan. Ik had en heb dat echt nodig, de praktische tips en tools, maar ook de structuur! 🙃😇 Doordat ik mij vooral bezig wil houden met het onwijs leuke werk wat ik doe, is het ontzettend handig als je Artjanna naast je hebt om stappen te gaan zetten in je business, omdat ze weet welke stappen je moet zetten zodra je je doelen helder hebt. Thanks lieverd, voor al je begeleiding, hulp en geduld😉. Je bent een topper!!!❤️😘
Annemarie Smit- Lifecoach, Regressie, Energiewerker

Hoe nu verder?

Wanneer jij óók klaar bent om jouw superpower te ontdekken en eindelijk een succesvolle business neer te gaan zetten, dan ga ik maar al te graag met in gesprek. Wanneer ik met je samenwerk dan bepalen we eerst een duidelijke strategie en gaan we aan de slag met de volgende stappen:

Mindset

Hoe goed jouw plan ook is, zónder de juiste mindset heeft dit plan geen enkel kans van slagen. We gaan er dus voor zorgen dat jij 100% klaar bent voor jouw succes en dmv krachtige oefeningen uit o.a. NLP, kom jij erachter hoe jij, ongeacht jouw huidige situatie, binnen korte tijd een ijzersterke fundering voor jouw bedrijf kunt creëren.

Online Business Design (OBD)

Nu gaan we aan de slag om een vastomlijnd plan vorm te geven voor het creëren van de juiste impact met jouw product of dienst. Middels verschillende scrumtechnieken werken we in korte effectieve sprints naar jouw doel toe, precies zó dat we alles goed kunnen monitoren en op tijd kunnen bijsturen indien nodig

Marketing Masterplan

Nu alles perfect staat, ontdek je dé manier om deze tijd een blijvende stroom van klanten te genereren, zodat meer dan voldoende leads en omzet een logisch gevolg zijn van jouw marketingstrategie. Je bent nu een echte impactmaker geworden en daarbij automatisch onderdeel van The ImpactMakers Movement, wat vele voordelen heeft voor het uitbreiden van jouw netwerk met interessante andere ondernemers

Is de coaching geschikt voor jou?

1 op 1 coaching is WEL geschikt voor jou als je:

 • Op zoek bent naar meer uit het leven dan ALLEEN geld of succes - Je wilt het hele leven ervaren en wat het je te bieden heeft. En je zoekt vervulling.
 • 100% klaar bent om in jezelf te investeren en een groter spel te spelen hebt dan je ooit eerder hebt gespeeld
 • Coachable en klaar bent om datgene te doen wat ervoor nodig is om resultaten te zien

1 op 1 coaching is NIET geschikt voor jou als je:

 1. Niet de stappen wilt zetten om er iets aan te doen, want dat kun je, mits je het wilt
 2. Niet coachable bent en openstaat voor mijn advies
 3. Op zoek bent naar iemand die je hand kan vasthouden. Mijn doel is om je in staat te stellen je mindset en ondernemer skills te masteren, emoties en patronen onder de knie te krijgen, zodat je resultaten zult behalen, zelfs als we niet samenwerken.

Praktisch:

Praktische informatie voor de 1-op-1 coachings:

 • 90 min coaching sessies twee keer per maand
 • Tussen de coachings door exclusieve support via de mail en whatsapp
 • Toegang tot alle cursussen en content van Artjanna en toekomstige updates- De meest handige, praktische en uitgebreide tools, templates, zodat je hiermee tijd bespaart en sneller resultaten boekt
 • Een coach waar je altijd op kunt terug kunt vallen op alle gebieden in je leven


* Persoonlijk coachingstraject naar volledige zichtbaarheid vanaf €5500,-

Aan het einde van ons traject heb je;

 • Meer vertrouwen in jezelf, omdat je eindelijk die stap hebt genomen die leidt naar een mooier leven.
 • Zowel rust als plezier in wat je doet, omdat je jouw bedrijf volledig op jouw voorwaarden bouwt en dit betekent: dubbel zoveel verdienen, genieten en creëren.
 • Een winstgevende business. Je expertstatus, leads en omzet zijn volledig naar verwachting en je hebt jezelf overstegen.
 • Je geniet van je leven en vrijheid.
 • Meer dan genoeg tijd en geld om precies te doen wat je leuk vindt.

En dit zijn slechts enkele voordelen die op jou te wachten staan, wanneer jij JA zegt tegen mij en daarmee JA zegt jezelf!

Voel jij dit ook?

Voel je óók dat dit 1 op 1 traject precies is wat jij nu nodig hebt om je business naar de next level te tillen en zie jij jezelf graag een succesvolle business runnen? Plan dan jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek in, zodat we kunnen ontdekken of wij een goede match zijn.


Het is tijd om nu een van deze 2 keuzes te maken:

 1. Je gaat door, zoals altijd en bouwt je online business alleen. Wat lastig is, want het is onmogelijk om je eigen blinde vlekken te zien. Of om nieuwe kansen in je business te pakken. Had je dat anders niet allang gedaan?

De vraag is dan ook niet of je gecoacht moet worden om je dromen te realiseren, maar hoe lang je nog wilt wachten om samen te werken met een goede coach.


OF


 • Je neemt de verantwoordelijkheid over je business (en leven), gaat samen met mij aan de slag, bouwt een winstgevend bedrijf en maakt impact op je eigen leven en levens van anderen.