Ben jij klaar voor een business die voor je gaat werken?!

Een winstgevende coaching business waardoor je expertstatus, leads en winst jouw ‘nieuwe normaal’ zullen zijn? Dan is dit de plek waar je zeker moet zijn.


Ik geloof erin dat we hier zijn om te doen wat je gelukkig maakt en de impact te maken op je eigen leven en de levens van anderen. Als ik mijn klanten grote successen zie behalen, dan krijg ik daar veel energie van.


Ik geloof erin dat, wanneer je hiervoor de juiste stappen zet, een business vóór jou hoort te werken en niet andersom.


De afgelopen jaren heb ik gewerkt aan mijn mind door verschillende Master NLP technieken, mijn doelen ver boven verwachting gecrushed (yep ik ging van niet rondkomen en een slinkende bankrekening naar een maand inkomen van 5k-20k), heb heel veel methodes (zowel business als mindset) getest en heb daardoor mijn eigen blueprint ontwikkeld waarvan ik weet dat dit voor iedereen werkt.
Leef een leven waar je altijd van gedroomd hebt

Vandaag de dag is dat precies waar ik mijn klanten mee help. Ik werk met ambitieuze ondernemers die aan alles voelen dat er nog veel meer in hun zit en zij een winstgevende business willen bouwen op hun manier. Een business die goed voor hen werkt in plaats van andersom.


Het is tijd voor jou om het leven te gaan leven waar je altijd van gedroomd hebt...

 • Merk je dat je vastloopt in je dagelijkse activiteiten?!
 • Voel je je overweldigt en gefrustreerd, omdat je resultaten waar je van droomt wegblijven?!
 • Ben je op zoek naar meer duidelijkheid in je business en leven?
 • Ben je het zat om je af te vragen of je het goed doet en kun je wel iemand gebruiken die jou helpt om jou de weg te wijzen?
 • Heb je een mooi verhaal waar je impact mee wilt maken, maar heb je geen idee waar te beginnen, hoe dit te vermarkten en te verkopen?
 • En ben je op zoek naar strategieën die alle succesvolle ondernemers kennen, maar op een of andere manier jij nog niet toepast?

Daisy Da Veiga na coaching met Artjanna

''Artjanna is een A tot Z persoon. Of eigenlijk A naar B. Doel stellen en bepalen hoe je daar PRECIES het beste komt, daarnaast sparren over welke strategie, woorden, mindset en ondersteuning, ook tussen de coachings door. Praktisch, Bemoedigend, Strategisch en Verhelderend zo heb ik Artjanna als coach ervaren. Ze maakt het leven van een ondernemer makkelijker! Dank je wel Artjanna!''

Impact Makers Master Traject

Het Impact Makers Master Traject (6 -12 maanden) is niet een doorgaans 1 op 1 traject. Het is een complete intensieve persoonlijke transformatie die jou gaat helpen om naar een échte Impact Maker te transformeren, wat garant staat voor meer omzet, meer plezier & meer impact!


Je verlangt naar een simpele en praktische manier om ook te kunnen ervaren hoe het is om een winstgevende business te bouwen:


 • Je bent goed in je vak en hebt ontzettend veel kennis in huis, daarom frustreert het je als coach dat je nog niet de hoeveelheid klanten aantrekt waar je wel van droomt.
 • Je bent klaar om jouw leven te leven op jouw voorwaarden, waarbij je zelf kunt bepalen hoe jij het liefst jouw dagen invult en kunt gaan doen waar je naar verlangt, omdat je meer dan genoeg tijd en geld hebt om dat in te vullen op jouw eigen manier.
 • Je bent er klaar voor om dat droom leven nu te gaan manifesteren en te gaan ontdekken welke impact je gaat maken als je nu eindelijk echt zichtbaar bent.

Scarlet Le Pair na coaching met Artjanna

'Ik liep er tegen aan dat ik onwijs veel wil geven en struikelde dat ik de ene kant heel spiritueel ben en aan de andere kant heel aards en liep ertegen aan hoe dit zichtbaar te maken en naar buiten te brengen. Ik heb vandaag onwijs veel geleerd en nieuwe ideeën opgedaan en kan niet anders zeggen dat dit een geslaagde middag is geweest.''

Artjanna’s unieke coaching stijl...

Hoe ik dit doe? Simpel. Ik combineer al mijn opgedane kennis op het gebied van online

marketing, sales, processen & killer strategieën tezamen met meer dan 10 jaar persoonlijke

ontwikkeling, mijn Master NLP technieken & andere geweldige – soms heel zweverige –

mindset tools om jouw volledige potentie te benutten.

Ik ben met Artjanna gaan samenwerken omdat ik de basis van mijn bedrijf goed wilde neerzetten en daarvoor moest ik o.a. mijn doelgroep helder krijgen. 

Mijn 2 grootste inzichten tijdens onze samenwerking zijn geweest; hoe belangrijk het is om keuzes te maken en dat er verschillende manieren zijn om jezelf online te laten zien.  Daardoor zet ik social media nu in op een manier waar ik blij van word.

In het 6 maanden traject hebben we aan de basis van mijn bedrijf gewerkt en ik ben heel blij met alle resultaten die ik tot nu toe heb behaald! Zo heb ik mijn eerste online training met succes gelanceerd, heb ik een weggever gemaakt die precies bij mijn doelgroep aansluit en heb ik een waardevolle FB groep neergezet. 

Ik vind Artjanna een super fijne coach om mee samen te werken. Ze denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen. Daarnaast heeft ze echt veel kennis (ook technisch) en ik vind dat persoonlijk heel fijn! 

Priscilla Massaar - Leefstijl Mentor

Wat er gebeurt als je jouw vertrouwen in mijn handen legt?

Wat er gebeurt als je jouw vertrouwen in mijn handen legt?


 • Dan help ik je een prachtige booming business opzetten, waarbij jouw kwaliteiten perfect tot z’n recht komen en je met jouw talenten dikke omzetten kunt gaan realiseren
 • Dan kun je eindelijk afrekenen met die twijfel en onzekerheid en kun je jouw verlangen gaan omzetten in realiteit, zodat die stressvolle dagen verleden tijd zijn
 • Dan zal je met vertrouwen jouw ideeën gaan vermarkten en verkopen, waardoor je de impact kan maken die je voor ogen hebt en een prachtige expert-status opbouwt.
 • Dan ontdek je jouw superpower, welke we direct gaan omzetten in een concreet actieplan

    Wat levert het je op?

Resultaat 1

Een ijzersterke Mindset en transformatie, zodat je vanuit jouw core kunt gaan

ondernemen. Rust, vertrouwen en grip op je leven en je business.

Resultaat 2

Meer Verbinding met jouw klanten en volledige sturing en controle in gesprekken.

Stijgende klantenlijst, stijgende omzet en winst onder aan de streep

Resultaat 3

Een killer strategie in sprints, wat ervoor zorgt dat je snel en gefocust je marketing-doelen en activiteiten bepaalt. Een absolute expert-positie in jouw markt, waar niemand meer omheen kan.

Artjanna is zo enthousiast, lief en pakt lekker door, en past het programma helemaal op mij aan. Ik had en heb dat echt nodig, de praktische tips en tools, maar ook de structuur! 🙃😇 Doordat ik mij vooral bezig wil houden met het onwijs leuke werk wat ik doe, is het ontzettend handig als je Artjanna naast je hebt om stappen te gaan zetten in je business, omdat ze weet welke stappen je moet zetten zodra je je doelen helder hebt. Thanks lieverd, voor al je begeleiding, hulp en geduld😉. Je bent een topper!!!❤️😘
Annemarie Smit- Lifecoach, Regressie, Energiewerker

Hoe nu verder?

Wanneer jij óók klaar bent om jouw superpower te ontdekken en eindelijk een succesvolle business neer te gaan zetten, dan ga ik maar al te graag met in gesprek. Wanneer ik met je samenwerk dan bepalen we eerst een duidelijke strategie en gaan we aan de slag met de volgende stappen:

Mindset

Hoe goed jouw plan ook is, zónder de juiste mindset heeft dit plan geen enkel kans van slagen. We gaan er dus voor zorgen dat jij 100% klaar bent voor jouw succes en dmv krachtige oefeningen uit o.a. NLP, kom jij erachter hoe jij, ongeacht jouw huidige situatie, binnen korte tijd een ijzersterke fundering voor jouw bedrijf kunt creëren.

Online Business Design (OBD)

Nu gaan we aan de slag om een vastomlijnd plan vorm te geven voor het creëren van de juiste impact met jouw product of dienst. Middels verschillende scrumtechnieken werken we in korte effectieve sprints naar jouw doel toe, precies zó dat we alles goed kunnen monitoren en op tijd kunnen bijsturen indien nodig

Marketing Masterplan

Nu alles perfect staat, ontdek je dé manier om deze tijd een blijvende stroom van klanten te genereren, zodat meer dan voldoende leads en omzet een logisch gevolg zijn van jouw marketingstrategie. Je bent nu een echte impactmaker geworden en daarbij automatisch onderdeel van The ImpactMakers Movement, wat vele voordelen heeft voor het uitbreiden van jouw netwerk met interessante andere ondernemers


'Ik heb nu een solide basis, werk met een bewezen strategie, trek klanten aan die bij mij passen en het verkoopproces is veel makkelijker!

 

Ik had het gevoel dat ik moest veranderen van onderneming van VA naar coach en heb veel sneller knopen kunnen doorhakken door de juiste coaching.

 

Een succesvolle onderneming, dat was waar ik naar verlangde en door het ongemakkelijke heen te gaan heb ik vandaag de dag veel meer zelfvertrouwen, geloof ik in mezelf, heb een ijzersterke mindset gecreëerd en durf ik meer risico’s te nemen.

 

Mijn content strategie en zichtbaarheid werkt voor mij en merk dat het verkoopproces makkelijker afgaat.

 

Artjanna heeft een fijne energie, is geduldig en brengt alles op een liefdevolle manier over. Ik ben erg blij met mijn bedrijf en haal hier voldoening uit en wil je oprecht bedanken voor alles wat je me geleerd hebt.'

Gitana Melchiot -  Ondernemerscoach

Is de coaching geschikt voor jou?

1 op 1 coaching is WEL geschikt voor jou als je:

 • Op zoek bent naar meer uit het leven dan ALLEEN geld of succes - Je wilt het hele leven ervaren en wat het je te bieden heeft. En je zoekt vervulling.
 • 100% klaar bent om in jezelf te investeren en een groter spel te spelen hebt dan je ooit eerder hebt gespeeld
 • Coachable en klaar bent om datgene te doen wat ervoor nodig is om resultaten te zien

1 op 1 coaching is NIET geschikt voor jou als je:

 1. Niet de stappen wilt zetten om er iets aan te doen, want dat kun je, mits je het wilt
 2. Niet coachable bent en openstaat voor mijn advies
 3. Op zoek bent naar iemand die je hand kan vasthouden. Mijn doel is om je in staat te stellen je mindset en ondernemer skills te masteren, emoties en patronen onder de knie te krijgen, zodat je resultaten zult behalen, zelfs als we niet samenwerken.

Sinds ik met Artjanna werk is mijn focus steeds scherper en behaal ik veel betere resultaten dan hiervoor. Nieuwe klanten en dus meer omzet. Ik heb altijd heel veel ideeën en wist soms echt niet meer waar te beginnen en door de coaching van Artjanna is daar structuur in gekomen. We bekijken samen wat slim is om nu te doen en wat ik beter nog kan uitstellen naar een later moment. Doelen zijn nu helder. Artjanna stretcht mij op een plezierige manier en vraagt goed door. Ik vind het erg fijn om haar elke 2 weken te spreken en tussendoor ook vragen te kunnen stellen.

Anoek Schippers -  LinkedIn Expert

Praktisch:

Praktische informatie voor de 1-op-1 coachings:

 • 90 min coaching sessies twee keer per maand
 • Tussen de coachings door exclusieve support via de mail en whatsapp
 • Toegang tot alle cursussen en content van Artjanna en toekomstige updates- De meest handige, praktische en uitgebreide tools, templates, zodat je hiermee tijd bespaart en sneller resultaten boekt
 • Een coach waar je altijd op kunt terug kunt vallen op alle gebieden in je levenHet doel dat ik samen met Artjanna heb opgesteld was dan ook de expertise status van de andere 2 dames goed neerzetten. Vertrouwen creëren bij bestaande klanten dat ze bij Take Time 4 Beauty in goede handen zijn en dus niet alleen bij Cindy. Ook het aantrekken van nieuwe klanten was belangrijk om hen direct te laten wennen aan de andere dames. Ik kan zeggen dat de doelen zijn behaald. De expertisestatus van de salon is als geheel gegroeid. De nieuwe aanvragen voor mijn collega’s zijn ook gegroeid. Zij behandelen nu veel nieuwe klanten. Ik ben zelf iets minder gaan werken en heb me misbaar kunnen maken. Artjanna heeft mij anders naar mijn bedrijf laten kijken en mijn manier van communiceren online verbeterd. Minder vakjargon en een betere frequentere communicatie. Ook heeft Artjanna mij het vertrouwen gegeven dat er online heel veel mogelijkheden liggen en het eerste bewijs hiervoor heb ik al mogen ervaren. Het was heerlijk om iemand te hebben die je accountable houdt. Door om de week een gesprek te hebben met Artjanna en doelen te stellen bleef ik, ook in de moeilijke tijd, goed werken aan mijn bedrijf.

Cindy Bos -  Take Time For Beauty

Aan het einde van ons traject heb je;

 • Meer vertrouwen in jezelf, omdat je eindelijk die stap hebt genomen die leidt naar een mooier leven.
 • Zowel rust als plezier in wat je doet, omdat je jouw bedrijf volledig op jouw voorwaarden bouwt en dit betekent: dubbel zoveel verdienen, genieten en creëren.
 • Een winstgevende business. Je expertstatus, leads en omzet zijn volledig naar verwachting en je hebt jezelf overstegen.
 • Je geniet van je leven en vrijheid.
 • Meer dan genoeg tijd en geld om precies te doen wat je leuk vindt.

En dit zijn slechts enkele voordelen die op jou te wachten staan, wanneer jij JA zegt tegen mij en daarmee JA zegt jezelf!


Voel jij dit ook?

Voel je óók dat dit 1 op 1 traject precies is wat jij nu nodig hebt om je business naar de next level te tillen en zie jij jezelf graag een succesvolle business runnen?

Het is tijd om nu een van deze 2 keuzes te maken:

 1. Je gaat door, zoals altijd en bouwt je online business alleen. Wat lastig is, want het is onmogelijk om je eigen blinde vlekken te zien. Of om nieuwe kansen in je business te pakken. Had je dat anders niet allang gedaan?

De vraag is dan ook niet of je gecoacht moet worden om je dromen te realiseren, maar hoe lang je nog wilt wachten om samen te werken met een goede coach.


OF


 • Je neemt de verantwoordelijkheid over je business (en leven), gaat samen met mij aan de slag, bouwt een winstgevend bedrijf en maakt impact op je eigen leven en levens van anderen.


*Op dit moment ben ik met zwangerschap verlof t/m oktober waardoor ik geen nieuwe klanten aanneem voor mijn VIP dagen en 1 op 1 trajecten. Mocht je toch mij willen werken, stuur mij dan een e-mail en dan bekijken wij hoe ik jou ik alsnog kan helpen

arrow_drop_up arrow_drop_down