Let's Meet...

Eindelijk een bruisend bedrijf met een prachtige stroom aan klanten, zodat jij met alle vertrouwen jouw business kunt runnen en nooit meer hoeft te solliciteren…


Dat zichtbaarheid dé sleutel is om impact te maken met jouw mooie boodschap, dát weet je allang.


Toch lukt het je maar niet om op jouw authentieke manier door te breken en te krijgen waar je zo naar verlangt.


Webinars, advertenties, sales... Je weet dat online zichtbaar worden voor een massive breakthrough kan zorgen, maar je mist de strategie en de systemen om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Daardoor loop je klanten en boekingen mis en dus omzet.

Een brandend verlangen...

Ik wist al zo lang dat er veel meer in mij zat, alleen had ik geen idee hoe ik dit op de juiste manier kon doen en van de grond zou kunnen krijgen. Dagelijks zat ik achter de computer om scrum technieken, financiële rapporten en complexe IT-oplossingen te doorlopen. Wetende dat de ECHTE impact die ik kon maken, niet hetgeen was wat ik achter die computer deed.


Mijn verlangen om andere ambitieuze vrouwen te helpen naar meer vrijheid, succes en plezier in het leven, ontstond tijdens een life-changing experience in Las Vegas. Hier leerde ik om van mijn meest wildste dromen een concreet en praktisch plan te maken en 100% commitment daarvoor te gaan. En vanuit die commitment ontstonden de meest geweldige dingen in de jaren die daarop volgde.


Ik draaide met mijn business binnen het eerste anderhalf jaar al meer dan €100.000. Zo ging ik met gemak van ‘niet rondkomen’ naar een maandelijkse omzet van €10.000-€20.000. Ook organiseerde ik een evenement – in mijn eerste jaar als ondernemer – voor meer dan 100 vrouwen - Lanceerde ik diverse online trainingen die mij hielpen om meer dan 1000 vrouwen te helpen en creëerde ik een podcast met meer dan 75000 downloads/ luisteraars, waar ik de meest inspirerende en succesvolle ondernemers van Nederland mocht interviewen.

Actie is de sleutel

Ja, als je mij 5 jaar geleden had verteld dat ik met een Eelco de Boer, een Simone Levie of een Michael Pilarczyk aan tafel had gezeten, had ik je voor gek verklaard. Maar TOCH deed ik het.


Ken je dat; zo’n moment in je leven dat er iets gebeurt wat alles op z’n kop zet? Ik wist dat het bestond, maar toch wachtte ik gevoelsmatig al veel te lang op dit magische moment waarop alles zou veranderen.


Het frustrerende is, dat je weet dat er meer in je zit, maar je tegelijkertijd toch liever in een donker hoekje zit... Wat als je niets doet en blijft zitten? Het succes komt je echt niet ineens aanwaaien, je zal uit dat donkere hoekje moeten kruipen en gaan staan voor jouw dromen, doelen en waarde!


Doe je niets, dan zal je iedere dag meer en meer mensen voorbij zien komen die wél uit dat hoekje zijn gekropen en zichzelf op de kaart hebben gezet, waardoor ze nu hun welverdiende omzet behalen en kunnen genieten van hun vrijheid.


Actie is dus de meest belangrijke sleutel naar een betere situatie en middels mijn unieke model en strategie help ik je om jezelf niet alleen zichtbaar op de kaart te zetten, maar juist ook om die klanten aan te trekken die jou de gewenste omzet gaat opleveren.


Helemaal in deze tijden, waarin veel mensen onzekerheid ervaren, is het belangrijk om op te staan en juist die zekerheid op te gaan bouwen.Jij hebt een verhaal te vertellen...

Ik zat met precies dezelfde dilemma’s en had geen idee hoe ik een webinar moest geven, hoe ik een sterke fundering voor mijn bedrijf kon creëren en hoe ik ervoor kon zorgen dat mijn slinkende bankrekening eindelijk weer eens een stijgende lijn kon gaan aannemen. Tóch koos ik ervoor om van mijn angst in mijn vertrouwen te gaan staan, want wát had ik te verliezen?!


Als ik niets deed en ervoor zou kiezen om in mijn comfortzone te blijven, dan ging ik nu nog steeds met veel tegenzin naar mijn werk en zou ik dagelijks orders op moeten volgen waar ik niet achter stond.


Het was mooi geweest, ik had lang genoeg rondgelopen met buikpijn, nare gedachten en ingehouden kwaliteiten...


Het was tijd om mijn vleugels uit te slaan en de wijde wereld in te vliegen, zodat ik kon ontdekken hoeveel moois er wel niet allemaal te ontdekken viel.


Ik ben nog steeds dankbaar dat ik deze stap niet alleen hoefde te zetten, maar dat ik ervoor heb gekozen om dit samen met een ervaren business-coach te doen.


Of het hierdoor minder spannend was? Nee, dat denk ik niet, want ik begrijp als geen ander wat er allemaal door je heengaat als je je oude veilige vertrouwde basis achter je laat.


Dit vereist moed, maar ook vertrouwen en door de investering in een business-coach, kreeg ik dit vertrouwen dat ik nodig had om echte knopen door te hakken.


Vanuit ervaring en een winstgevend bedrijf help ik nu vele andere enthousiaste vrouwen, die klaar zijn om hun kracht te omarmen en hun droom-business op te zetten. Jij hebt een verhaal... en ik help je dit graag te vermarkten én te verkopen!

Wat er gebeurt als je jouw vertrouwen in mijn handen legt?


 • Dan help ik je een prachtige booming business opzetten, waarbij jouw kwaliteiten perfect tot z’n recht komen en je met jouw talenten dikke omzetten kunt gaan realiseren.
 • Dan kun je eindelijk afrekenen met die twijfel en onzekerheid en kun je jouw verlangen gaan omzetten in realiteit, zodat die stressvolle dagen verleden tijd zijn.
 • Dan zal je met vertrouwen jouw ideeën gaan vermarkten en verkopen, waardoor je de impact kan maken die je voor ogen hebt en een prachtige expert-status opbouwt.
 • Dan ontdek je jouw superpower, welke we direct gaan omzetten in een concreet actieplan


Maak impact

Ik omarmde volledig mijn eigen superpower en leerde daarnaar leven.


En weet je? We hebben ze allemaal, die superpowers. Ook al voelt het niet altijd zo. Iedereen heeft Super-Powers, alleen hebben we niet allemaal de handleiding gekregen hoe we deze kunnen ontdekken en inzetten.


Wat als je zou ontdekken hoe jij jouw eigen realiteit creëert? Hoe jij een movement om je heen verzamelt van trouwe volgers & blije klanten? En de impact kunt maken, zowel in je leven als in je business, precies waar jij van droomt?


Nou lieve ondernemer, let me help you with that!

Als Online Business Designer help ik jou met de juiste visie en het vertrouwen jouw ideale business vorm te geven voor de beste content, méér klanten en méér winst.


Hoe ik dit doe? Simpel. Ik combineer al mijn opgedane kennis op het gebied van online marketing, sales, processen & strategieën tezamen met meer dan 10 jaar persoonlijke ontwikkeling, mijn Master NLP technieken & andere geweldige – soms heel zweverige – mindset tools om jouw volledige potentie te benutten.


Ik laat jou al te graag zien en ervaren welke unieke gift jij hebt en vooral wat jij er allemaal mee kunt bereiken. Want die impact is waar ikzelf iedere dag naar streef op elk gebied in mijn leven en ik reik jou graag alles aan om dat ook voor jezelf neer te zetten. Ik geloof immers – call me crazy – dat jij hier niets voor niets bent en dat jij iets te doen hebt op deze wereld. Laten we samen een movement creëren en jouw missie de aandacht geven die het verdient!


Hoe nu verder?

Wanneer jij óók klaar bent om jouw superpower te ontdekken en eindelijk een succesvolle business neer te gaan zetten, dan ga ik maar al te graag met in gesprek. Wanneer ik met je samenwerk dan bepalen we eerst een duidelijke strategie en gaan we aan de slag met de volgende stappen:


Stap 1: Mindset – hoe goed jouw plan ook is, zónder de juiste mindset heeft dit plan geen enkel kans van slagen. We gaan er dus voor zorgen dat jij 100% klaar bent voor jouw succes en dmv krachtige oefeningen uit o.a. NLP, kom jij erachter hoe jij, ongeacht jouw huidige situatie, binnen korte tijd een ijzersterke fundering voor jouw bedrijf kunt creëren.


Stap 2: Online Business Design (OBD) – nu gaan we aan de slag om een vastomlijnd plan vorm te geven voor het creëren van de juiste impact met jouw product of dienst. Middels verschillende scrumtechnieken werken we in korte effectieve sprints naar jouw doel toe, precies zó dat we alles goed kunnen monitoren en op tijd kunnen bijsturen indien nodig.


Stap 3: Marketing Masterplan – nu alles perfect staat, ontdek je dé manier om deze tijd een blijvende stroom van klanten te genereren, zodat meer dan voldoende leads en omzet een logisch gevolg zijn van jouw marketingstrategie. Je bent nu een echte impactmaker geworden en daarbij automatisch onderdeel van The ImpactMakers Movement, wat vele voordelen heeft voor het uitbreiden van jouw netwerk met interessante andere ondernemers.

Maak de sprong

 • Weg met die baan die je eigenlijk niet meer wil behouden
 • Meer vertrouwen in jezelf, omdat je eindelijk die stap neemt die leidt naar een mooier leven
 • Plezier in wat je doet, omdat je jouw bedrijf volledig op jouw voorwaarden bouwt
 • Dubbel zoveel verdienen, genieten en creëren
 • Op vakantie wanneer jij dat wilt, zonder iemand te hoeven vragen hoe jij jouw tijd moet invullen..

En dit zijn slechts enkele voordelen die op jou te wachten staan, wanneer jij JA zegt tegen

mij en daarmee JA zegt jezelf!


Maar wat als je de sprong naar een mooiere toekomst niet waagt? Wat gebeurt er dan?


 • Je blijft waar je staat en zal je situatie steeds meer achteruit zien gaan
 • Je zal nog steeds dagelijks moeten luisteren naar anderen die je willen vertellen hoe het zit en wat je moet doen
 • Jouw unieke gift komt niet tot z’n recht, waardoor je niet de impact kan maken die jij in jou hebt
 • Je vult de plannen in van een ander, terwijl jouw eigen plannen aan je blijven knagen


Anderen wachten op jou. Are you ready to step up?

Ben jij dus klaar voor meer impact? Het maken en creëren van je eigen realiteit? En een

movement neer te zetten van trouwe volgers en blije klanten?

arrow_drop_up arrow_drop_down