5 praktische spirituele tips om je business sneller te laten groeien

5 praktische spirituele tips om je business sneller te laten groeien

Voordat je direct aan iets heel zweverigs gaat denken: spiritueel ondernemen hoeft helemaal niet zweverig te zijn.

Spiritueel ondernemen en leven is in deze tijd ontzettend belangrijk en bovendien enorm krachtig! De grootste leiders in deze wereld besteden allemaal vele uren aan hun spiritualiteit. In deze blog deel ik met je hoe je dit praktisch kunt maken en hier toffe resultaten mee kunt boeken.


 

 

Spiritualiteit gaat voornamelijk over verbinding vinden in het hier in nu. Spiritueel ondernemen betekent dat je werkt aan je jezelf waarbij de energie een hele belangrijke rol speelt. Een groot deel van je leven bestaat uit kernwaarden. Door je bewust te zijn van je kernwaarden en er ook naar gaat leven dan zal je zien dat je veel meer in lijn leeft met datgene waar jij voor staat. Door kernwaarden in je leven te integreren zal je veel meer geluk in je leven vinden.

 

Dit zijn de tips die ik jou wil geven om meer spiritualiteit in je leven en business te brengen:

 

Tip 1 Aarden

Wanneer je merkt dat je wat angstiger bent of geen keuze kunt maken is het goed dat je gaat aarden. Ga lekker naar buiten, zoek de natuur op en probeer op die manier je energie weer terug te geven aan de aarde. Door dit te doen wordt je energie gezuiverd en kun je weer meer mooie dingen ontvangen.

 

Tip 2 Werk met intenties en affirmaties

Wat zeg jij tegen jezelf? Hoe start jij je dag? Door affirmaties hardop tegen jezelf zeggen kun jij jezelf letterlijk een boost geven. Je affirmaties creëren je overtuigen en geloof waardoor je dit veel sneller gaat aantrekken.

 

Tip 3 Visualiseren

Denk na over wat je wil, visualiseer het. Let op het gevoel dat dit beeld jou geeft, voel het in je hele lichaam. Wanneer je dit gevoel naar het hier en nu kunt trekken dan kom je ook op die frequentie te zitten waardoor jij dit nog sneller kunt gaan manifesteren.

 

Tip 4 Weet wat je wil

Het is mega belangrijk om duidelijk te zijn in je wensen. Wees super helder in je taal en wat je wil bereiken. Wanneer je weet wat je wil moet je het ook los kunnen laten, leg er niet teveel druk op. Op die manier komt het veel sneller jouw kant op.

 

Tip 5 Krijg een andere sales overtuiging

Wat is je overtuiging op gebied van sales, je aanbod of jezelf? Veel ondernemers hebben een negatief beeld bij bijvoorbeeld sales, deze overtuiging remt de groei van je bedrijf. Op het moment dat jij weet dat je alles gaat lukken dan ga je merken dat je ook andere resultaten gaat behalen.

 

Dit waren mijn tips, ik hoop dat jij hier mooie stappen mee kunt gaan maken want dat is wat ik jou uit de grond van mijn hart gun!

Over de schrijver
Jij hebt als coach een verhaal te vertellen. Ik help je dit te vermarkten en te verkopen in strategische sprintsessies, waardoor je met zelfvertrouwen een succesvolle online business bouwt.
Reactie plaatsen