3 tips om van je onzekerheid af te komen op social media

3 tips om van je onzekerheid af te komen op social media

Wat als je wel je online zichtbaarheid wilt vergroten, maar op dit moment onzekerheid ervaart?

Het kan zijn dat je graag je boodschap wilt delen, maar bang bent wat anderen ervan denken of van zullen vinden.

En daardoor op dit moment niet deelt.

Om je daarmee te helpen heb ik een podcast opgenomen én een blog geschreven zodat je met deze tips aan de slag kunt gaan.

Benieuwd naar de tips om van je onzekerheid af te komen en te gaan shinen op social media?

Lees dan direct deze blog.

 

Er zijn een aantal dingen die hierbij kunnen helpen

 

Tip 1 Omarm je onzekerheid.

Wanneer jij je onzekerheid kan omarmen wordt het ook fijner om er doorheen te werken. Je wil graag mooie stappen maken en groeien op dit vlak maar het is oke om eerst wat onzeker te zijn. Door stappen te blijven zetten zul je zien dat je gaat groeien.

 

Tip 2 Leg de lat wat lager.

Vaak zijn we heel streng voor onszelf en hebben we de lat erg hoog liggen. Wat nou als je die lat iets lager legt? Op die manier wordt het veel makkelijker en krijg je veel sneller zelfvertrouwen. Vraag jezelf dus af hoe het simpeler kan. Zo kun je bijvoorbeeld met jezelf afspreken dat je 1 keer per week live gaat of 1 keer per week een video maakt.

 

Tip 3 Stop met vergelijken

Je kunt jezelf niet vergelijken met iemand die al veel verder is dan dat jij bent. Dat is niet eerlijk tegenover jezelf. Blijf bij jezelf en groei op je eigen tempo, op die manier is het mogelijk om  hele mooie stappen te maken.

 

Ik gun het jou dat er een last van je schouder afvalt en dat jij super mooie dingen mag gaan neerzetten. Heb jij nou hulp nodig met inspiratie voor je content? Kijk dan eens naar mijn Content Strategie course. Hier kun je content ideeën voor een heel jaar vinden! Er gaat nooit meer een dag voorbij zonder super gave content.

Over de schrijver
Jij hebt als coach een verhaal te vertellen. Ik help je dit te vermarkten en te verkopen in strategische sprintsessies, waardoor je met zelfvertrouwen een succesvolle online business bouwt.
Reactie plaatsen