31 januari 2021 
3 min. leestijd

11 Gouden regels voor succes!

11 Gouden regels voor succes!

Gouden regels, regels die niet onderhandelbaar zijn.

Heb jij deze ook ?

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik veel ongeschreven regels heb die ervoor gezorgd hebben dat ik een succesvolle business heb opgezet en daarnaast ook op andere vlakken van het leven ook onwijs tevreden ben. Ik wil je met deze 11 gouden regels inspireren om jouw eigen regels op te stellen of wat je nu al doet neer te zetten, zodat je ook succes gaat aantrekken. Benieuwd naar mijn gouden regels? Lees dan snel verder.

 

1 Slaap meer dan voldoende

Goed slapen is enorm belangrijk en helpt je om uitgerust wakker te worden zodat je met volle energie de dag kunt starten. Wanneer je niet genoeg slaapt heb je daar de volgende dag alleen maar last van.

2 Eet gezond

Probeer echt een balans te vinden tussen gezond eten en eten waar je zin in hebt. Zorg dat je voldoende groeten, fruit en vitamines binnenkrijgt maar luister ook naar je gevoel.

3 Beweeg minimaal 1 uur per dag

Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat je fris in je hoofd blijft en je lekker in je vel voelt. Zelf voel ik me het prettigste wanneer ik 10.000 stappen per dag zet en aan yoga doe.

4 Mediteer dagelijks

Het voelt heerlijk om even 10 minuten je ogen dicht te doen en nergens aan te denken. Door dagelijks te mediteren creëer je een rust momentje voor jezelf.

5 Lanceer 2x per week een podcast

Voor mij is het een regel om 2x per week een podcast te lanceren, voor jou kan dit natuurlijk iets heel anders zijn zoals bloggen of video’s opnemen. Ik vind het heerlijk om lekker te kletsen en mensen te inspireren.

6 Werk niet in de avond en het weekend

Dit is een hele belangrijke regel voor mezelf, ik merk dat ik hierdoor doordeweeks meer inspiratie heb om mooie content te maken, leuke dingen te doen en toffe stappen te zetten met mijn business.

7 Elke dag zichtbaar op Instagram

Zichtbaarheid op social media is erg belangrijk en ik zorg er dus voor dat ik iedere dag online ben. Dit kan een story op Instagram zijn of een video op Facebook , ik laat mezelf zien.

8 Dankbaarheid

Wanneer je dankbaar bent voor de dingen die je hebt of meemaakt straal je een bepaalde frequentie uit, die frequentie zorgt ervoor dat je meer mooie dingen gaat aantrekken. Ik ben iedere dag dankbaar voor hoe ik er nu voor sta en wat ik allemaal mee mag maken.

9 Investeer in jezelf

Blijf altijd in jezelf investeren. Zo volg ik regelmatig nieuwe opleidingen, trainingen en laat ik me coachen door een business coach.

10 Geen afspraken voor half tien

Ik plan voor half tien geen coaching of afspraak in, op die manier heb ik genoeg tijd voor mijn ochtend routine en om me voor te bereiden.

11 ME time

Ik plan veel tijd voor mezelf in. Succes hangt niet alleen af van de acties die je op business gebied uitvoert maar ook van je privé situatie. Het heeft allemaal invloed op elkaar.

Dit zijn mijn gouden regels voor succes, ik daag je uit om je eigen regels te bedenken of als je die al hebt om ze op te schrijven. Het lijkt me leuk als je mij tagd in je stories als jij je regels deelt met je eigen followers om ze te inspireren.

Voor nu wil ik je bedanken voor het lezen van deze blog en ik ben benieuwd naar jullie regels.

Over de schrijver
Jij hebt als coach een verhaal te vertellen. Ik help je dit te vermarkten en te verkopen in strategische sprintsessies, waardoor je met zelfvertrouwen een succesvolle online business bouwt.
Reactie plaatsen