23 januari 2021 
4 min. leestijd

10 tips voor een 20K maand (zónder lancering)

10 tips voor een 20K maand (zónder lancering)

Een 20K maand zonder lancering, hoe krijg je dat voor elkaar? 

We hebben weer het derde kwartaal gehad en in dit kwartaal heb ik de hoogste omzet ooit behaalt en ontvangen, namelijk 20K. Ik wil je meenemen in die maand en heb 10 tips voor je klaar staan, zodat jij dit ook mee kunt nemen voor je eigen business. Enjoy!

Klik hieronder om de podcast te beluisteren:

 

1. Know your numbers

Het is ontzettend belangrijk om te weten uit welke cijfers jouw bedrijf bestaat. Stel voor iedere maand/ kwartaal doelen op, dit kun je doen door jezelf af te vragen wat je wil neerzetten, hoeveel klanten wil je hebben? Hoe ziet jouw maand eruit? Stippel alles concreet uit want dit gaat jou helpen om grip te houden op je cijfers.

2. Werk aan je mindset

Ik ben een groot fan van persoonlijke ontwikkeling want je mindset is hetgene dat je helpt om je doelen te behalen. Hoe staat het met jouw mindset?

Welke overtuigingen heb je? Hoe is je relatie met geld? Het is namelijk belangrijk dat de overtuigingen die je hebt in alignment zijn met je doelen. Geloof in jezelf, vertrouw in wat er komen gaat want alleen dan kun je mooie stappen gaan maken.

3. Werk met doelen

Dit kunnen week doelen zijn, maand doelen of kwartaal doelen. Als jij geen doelen hebt ga je alle kanten op. Ook wordt het proces van ondernemen minder leuk en geef je anderen de mogelijkheid om jouw agenda te runnen. Ga hier dus direct en concreet mee aan de slag.

4. Hou je aan je planning

Zorg dat je een planning maakt met een to do lijst en hou je hier ook aan. Op die manier kun je echt stappen gaan zetten en blijf je gefocused op je doelen.

5. Vier je successen

Groot of klein, het is belangrijk om je successen te vieren. Neem het moment in je op en beloon jezelf voor al het harde werk. Dit zorgt er ook voor dat je in een hogere energie komt en blijft waardoor je meer positieve situaties gaat aantrekken.

6. Laat je coachen

Toen ik aan de slag ging met ondernemen was het een no brainer om mezelf te laten coachen door een mentor. Ik heb altijd iemand waar ik op terug kan vallen en die mij accountable kan houden. Is het voor jou nog niet mogelijk om een coach te nemen, ga dan eens op zoek naar een buddy die jou accountbale kan houden.

7. Laat je niet afleiden door tegenslagen

Tegenslagen horen er simpelweg bij. Laat je dus niet uit het veld slaan als het even tegenzit. Kijk naar wat je ervan kunt leren, wat je anders kunt doen. Kijk naar de situatie, reflecteer en sluit het af. Het is helemaal oke we zijn hier allemaal om te leren.

8. Zorg voor een helder aanbod

Maak duidelijk wat klanten van jou kunnen verwachten maar zorg er ook voor dat jij genoeg ruimte hebt om er echt voor jou klanten te kunnen zijn. Vaak zorgt een hogere prijs ervoor dat jij meer persoonlijke service kunt bieden. Die persoonlijke touch naar je klanten toe is erg belangrijk. Door die extra aandacht voelen ze zich gezien en gehoord. En die hogere prijzen dragen natuurlijk ook bij aan een hogere eind omzet.

9. Visualiseer

Visualisatie en affirmatie technieken helpen bij het vinden van je kern en je verlangens. Ga op zoek naar hoe jij je wil voelen en ga hiermee aan de slag. Vergeet niet dat als je het voor jezelf kan zien en voelen dat het ook voor je mogelijk is. Merk je wel eens dat je jaloers bent op andere ondernemers, zie dit dan als iets positiefs. Het is je kern die aangeeft dat jij dit ook wil. Wees lief voor jezelf en zet mooie dingen voor jezelf neer,

10. Focus op mogelijkheden

Deze laatste tip heeft mij gebracht waar ik nu sta en is vooral in deze tijd helemaal waar. Kijk niet naar obstakels en problemen maar kijk naar wat er wél kan. Focus op de mogelijkheden en ga hiermee aan de slag

Voor nu wil ik je bedanken voor het lezen van deze blog, ik vond het weer geweldig om dit met jou te mogen delen. Ik hoop dat je er heel veel dingen uit hebt gehaald en dat je hele mooie dingen voor jezelf neer gaat zetten.

Heb je tussendoor nog vragen, heb je hulp nodig met je bedrijf of met het opzetten van je bedrijf, stuur dan een mailtje naar info@artjanna.nl

 

Disclaimer: het is niet zo dat als je deze blog leest en alle tips implementeert je direct een omzet zult zien van 20K, er zijn verschillende aspecten die hier invloed op gehad hebben zoals eerdere ervaring enz. Dit is ook geen blog om op te scheppen maar ik wil oprecht mijn tips meegeven zodat jij ook succes kunt gaan behalen.

 

Over de schrijver
Jij hebt als coach een verhaal te vertellen. Ik help je dit te vermarkten en te verkopen in strategische sprintsessies, waardoor je met zelfvertrouwen een succesvolle online business bouwt.
Reactie plaatsen