Let's Meet...

Ik ben Artjanna, High Level Accountability Mentor.

The one and only als het gaat om High Level Accountability, zodat er niets tussen jou en je doel in komt te staan en jij eindelijk de progressie boekt waar je van droomt.


Na jarenlange praktijkervaring in coaching en NLP, waarop ik met diverse systemen werkte, veel coaches om mij heen had en de wereld over reisde om grootse doelen te behalen, viel mij één ding op:


Ongeacht het succes van de vele ondernemers om mij heen, was er één ding waar de meeste ondernemers keer op keer concessies in deden, namelijk; hun doelen. Zelf had ik jarenlang dagelijks accountability-calls met mijn team, waarna ik een grote organisatie bouwde en de top behaalde.


Deze top gun ik jou ook, maar vooral dat je er kunt blijven zitten en niet als de meeste ondernemers weer instort en opnieuw moet beginnen.


Wat hiervoor nodig is, is High Level Accountability, zodat je nooit meer concessies hoeft te doen op jouw doelen en deze vanaf nu altijd kan behalen.

“Alleen kun je hard gaan, maar samen kom je verder''

Dit is namelijk waar het bij de meeste ondernemers verkeerd gaat en ik zie het keer op keer weer gebeuren.


Je begint met een duidelijk doel, maar gedurende het jaar ben je dit doel constant aan het bijstellen, omdat je merkt dat je steeds verder achterloopt op je doelstelling.

Ondanks dat je bedrijf goed loopt, kun jij nog veel meer uit jezelf halen.

Je weet dat alles valt en staat met knopen doorhakken en snel kunnen beslissen, want dáár ligt je grote winst in verscholen.


Strenger zijn naar jezelf is niet de oplossing, er is een professionaliseringsslag nodig.

Dat moment waarop je volmondig JA zegt tegen jezelf en jouw next level, omdat je weet dat dit commitment alles voor je gaat veranderen!

De afgelopen 10 jaar heb ik ieder jaar weer een aantal belangrijke lagen van mij afgepeld, om dichterbij mijn ware kern te komen.

De kern waar vanuit manifesteren eenvoudig is en waar jouw werkelijke motivatie en kracht verscholen ligt.

De kern die je moet opzoeken om grootse resultaten te kunnen behalen, omdat je jezelf anders onnodig blijft remmen.

“Those who don’t jump, will never learn how to fly''

Eén van de belangrijkste doorbraken in mijn jaren als ondernemer, was de dag dat mijn mentor mij liet inzien en geloven dat ik er mag zijn en dat het Universum achter mij staat.

Ik doorbrak een belangrijk patroon, wat mijn eigenwaarde een mega boost gaf en wat ervoor gezorgd heeft dat ik vanaf dat moment tot op de dag van vandaag meer dan €100.000 in mijn persoonlijke ontwikkeling investeerde.Actie + Consistentie is de sleutel tot succes

Ja, als je mij 5 jaar geleden had verteld dat ik met een Eelco de Boer, een Simone Levie of een Michael Pilarczyk aan tafel zou zitten, dan had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard. Maar toch deed ik het allemaal, simpelweg om ikzelf als persoon veranderde en nooit van mijn doel afweek.

Ken je dat moment? Zo’n moment in je leven dat er iets gebeurt wat alles op z’n kop zet?

Ik wist dat deze momenten er konden zijn, maar toch wachtte ik gevoelsmatig al veel te lang op dit magische moment waarop alles zou veranderen.

Het frustrerende is, dat je weet dat er nog veel meer in je zit, maar je tegelijkertijd toch liever in die comfortzone blijft zitten...


Wat als je niets doet en blijft zitten? Het succes komt je echt niet ineens aanwaaien, je zal toch écht uit je comfortzone moeten stappen en gaan staan voor jouw dromen, doelen en waarde!


Doe je dit niet, dan zal je iedere dag meer en meer mensen voorbij zien komen die wél uit hun comfortzone stappen en denken “Fuck it, als ik het nu niet doe dan doe ik het waarschijnlijk nooit”

Mensen die zichzelf op de kaart zetten, waardoor ze hun welverdiende omzetten en winst behalen en kunnen genieten van hun vrijheid.


Consistente actie is veruit de meest belangrijke sleutel naar jouw volgende niveau en hiervoor ben je bij mij helemaal aan het juiste adres.


Helemaal nu, in deze tijden, waarin de economie en markt constant in beweging zijn, wil jij wél vooruit blijven gaan, daar waar anderen stilstaan en achteruit gaan.

It’s all about you. You can make it happen!

Zelf heb ik ook vaak genoeg voor een moeilijke keuze gestaan, terwijl ik eigenlijk allang wist wat het beste voor mij was.

Mijn bedrijf stond goed, er was voldoende cashflow, alleen was er iets in mij dat maar bleef schreeuwen ‘Jij kan zoveel meer dan dit!’.

Omdat ik al vanaf mijn 15e gewend was om mijn eigen geld te verdienen, zat er één ding heel goed in mijn systeem en dat is; commitment.


Als ik iets zeg, dan doe ik dit ook.

Geen excuses, geen mooie praatjes en mooi-klinkende-B*llsh*t.


Ik ontdekte al vroeg dat wanneer ik iets wilde, ik er toch echt zelf achteraan moest gaan. Niemand die het voor mij ging doen.

Later besefte ik mij pas dat dit misschien wel één van de meest waardevolle lessen is geweest die ik als ondernemer kon hebben, want guess what; wij ondernemers zullen het áltijd zelf moeten doen!

Het mooie hiervan is tegelijkertijd ook dat je door een aantal mooie en belangrijke fases heengaat, waarin je erachter komt dat je met een goed team om je heen, zelf steeds gemakkelijker een stapje terug kan gaan doen en kan gaan genieten van de vrijheid die jij altijd al voor ogen had.

Echter, om hier te komen, heb je echt een High Commitment nodig en zal je op de weg naar jouw mooie doelen niet ontkomen aan High Level Accountability; dé enige manier om echt grote stappen vooruit te maken en die welverdiende vrijheid te kunnen claimen.


Dit is wat ik doe en waar ik voor leef!

Jou ondersteunen in dit mooie groeiproces en zorgen dat al jouw doelen behaald worden.


Een proces waarbij je stappen gaat maken als nooit tevoren en waarbij ik je ondersteun en strak houd op jouw doelen.


Wat gebeurt er wanneer je jouw vertrouwen in mijn handen legt?


 • Dan ben je verzekerd dat je op continue basis zult zaaien en hierdoor je doelen zult behalen
 •  Dan is er geen weg terug en is falen en afhaken vanaf nu geen optie meer
 •  Dan zal je veel efficiënter met je tijd omgaan en worden bijzaken ook echt ‘bijzaak’
 • Dan hoef je nooit meer concessies te doen op jouw doelen, waardoor je zelfvertrouwen toeneemt en je met gemak jouw volgende niveau aankunt
 • Dan sta je er vanaf nu niet meer alleen voor, maar ben ik bij je gedurende jouw hele proces, zodat je altijd een sparringpartner in de buurt hebt om op te leunen
 • Dan zal je merken dat je binnen de kortste keren daadkrachtiger zal zijn en zonder moeite knopen door zal hakken die jou verder brengen richting jouw droombedrijf
 • Dan kies je niet alleen voor mij, maar vooral voor jezelf! Jij bent het waard om jouw standaard te verhogen en dit jaar nog jouw persoonlijke records te verbreken!


Impact met content

Ik omarmde volledig mijn eigen superpower en leerde daarnaar leven.


En weet je; we hebben ze allemaal, die super powers. Ook al voelt het niet altijd zo. Iedereen heeft ze, alleen hebben we niet allemaal de handleiding gekregen hoe we deze kunnen ontdekken en inzetten.


Hoe zou het zijn om volledig in jouw Zone-of-Genius te ondernemen, de meest spraakmakende content te produceren en daarmee ook nog eens dubbel zo effectief te zijn?


Nou lieve ondernemer, let me help you with that!

Als High Level Accountability Mentor help ik jou om met de juiste visie jouw huidige bedrijf (en alles wat je tot nu toe hebt opgebouwd) klaar te stomen voor het volgende niveau.


Hoe ik dit doe?
-> Door samen met jou een gameplan te maken welke naadloos aansluit op jou en jouw doelen

-> Door een high effective timeline te maken, waardoor jij precies weet wat je moet posten, waar je dit moet posten en waarom dit gepost zal worden


Doordat we ons uitsluitend focussen op de dingen die er écht toe doen, zal je direct meer richting en duidelijkheid krijgen in jouw business, waardoor je veel meer rust zal gaan ervaren.


Uiteraard sta ik je in dit gehele proces bij en zorg ik voor full accountability, zodat je geen moment afwijkt van jouw plan.


Hoe nu verder?

Wanneer jij óók helemaal klaar bent om jouw business die welverdiende boost te gaan geven en eindelijk volledig in je kracht te gaan staan, dan ga ik graag met je in gesprek om te ontdekken wat voor jou de beste stap is nu.


Wanneer ik met je samenwerk, dan bepalen we eerst jouw doel, dan de strategie en vervolgens stellen we, middels mijn High Impact Methode, een High Level Content-plan op, zodat jij precies weet wat je moet doen en ik weet wat ik van je kan verwachten.


Stap 1: Doelen bepalen – voordat we ook maar ergens mee starten, zorgen we ervoor dat jouw doelen volledig duidelijk zijn en naadloos aansluiten op jouw visie, waarden en wensen.


Stap 2: Content Marketingplan – wanneer jouw doelen duidelijk zijn, gaan we een killer contentplan maken, zodat jij precies weet welke content je zal moeten maken, op welke kanalen deze content thuishoort en voor wie en waarom deze content bedoeld is.


Stap 3: Tijdlijn bepalen – na het uitwerken van jouw contentplan, gaan we een high effective time creëren, wat inhoudt dat je straks precies weet wat waar geplaatst gaat worden en met welke reden.


Stap 4: Actie – Nu jouw killer content klaarstaat is het tijd voor actie met High Accountability. Hiervoor stellen we samen een ‘no-escape-plan’ op, zodat je van één ding zeker bent dit jaar, namelijk; dat jij jouw doelen gaat behalen!


Maak de sprong

 • Meer vertrouwen in jezelf, omdat je eindelijk die stap neemt die ervoor gaat zorgen dat je van ‘goed’ naar ‘uitmuntend’ zal gaan
 • Plezier in wat je doet, omdat je jouw bedrijf volledig op jouw voorwaarden bouwt en   je uitsluitend nog vanuit jouw Zone-of-Genius zal werken
 • Dubbel zoveel verdienen, genieten en creëren, door Quantum Leaps met jouw business
 • Op vakantie wanneer jij dat wilt en meer tijd voor jouw dierbaren

En dit zijn slechts enkele voordelen die op jou te wachten staan, wanneer jij JA zegt tegen

mij en daarmee JA zegt jezelf!


Maar wat als je de sprong naar een mooiere toekomst niet waagt? Wat gebeurt er dan?


 • Je blijft waar je staat en zal je situatie steeds meer achteruit zien gaan
 • Je blijft slaaf van je eigen bedrijf, in plaats van dat jij jouw bedrijf runt, ondanks dat alles op dit moment wel ‘prima’ is.
 • Jouw unieke gift komt niet tot z’n recht, waardoor je niet de impact kan maken die jij in jou hebt, met als gevolg dat er veel energie verloren gaat aan bijzaken
 • Je zal altijd een onnodige vorm van stress behouden, omdat je je stiekem toch regelmatig afvraagt hoe lang je deze situatie nog kunt volhouden


Anderen wachten op jou. Are you ready to step up?

Ben jij dus klaar voor meer impact? Het maken en creëren van je eigen realiteit? En een

movement neer te zetten van trouwe volgers en blije klanten?