Alles over jezelf als autoriteit positioneren: misvattingen, waarheden, handvatten voor meer zelfvertrouwen in jezelf en je business en klanten die in de rij staan om met je te werken

Alles over jezelf als autoriteit positioneren: misvattingen, waarheden, handvatten voor meer zelfvertrouwen in jezelf en je business en klanten die in de rij staan om met je te werken

Je trekt jammer genoeg geen tot weinig klanten aan. Dan kan het moeilijk zijn om te geloven dat het anders kan.

Het ligt niet aan jou, maar je hebt nog niet ontdekt dat mensen jou als expert in je branche gaan zien.

Er zijn zoveel misvattingen als we het hebben over online positioneren als expert of autoriteit in de markt. Deze misvattingen wil ik met je bespreken in deze blog.

 

 

Ik heb klanten gesproken die veel tijd en energie staken in onnodige taken waardoor ze totaal geen klanten meer aantrokken. Dit zijn de misvattingen die ik ontdekt heb op het moment dat ze zichzelf als expert willen positioneren op de markt.

1 Meer doen en meer zichtbaar zijn gaat je business niet redden.

Meer doen is niet altijd de oplossing. Wat wel werkt is op de juiste manier zichtbaar zijn. Op die manier kun jij de positie innemen van expert in jouw branche.

2 Door iedereen aan te spreken spreek je niemand aan.

Wanneer jij geen duidelijke positie weet te kiezen in de markt is het onmogelijk voor klanten om jou te kiezen. Bepaal van te voren wie jij aan wil spreken en ga voor je niche staan.

3 Zo nu en dan iets delen gaat er niet voor zorgen dat jij een expert status claimt.

Vandaag de dag werkt dit al helemaal niet op die manier, zo bouw je niks op. Deel consistent je boodschap en ga op zoek naar echte connecties.

Om jouw positie als expert te claimen zijn er een paar stappen waar je over na moet denken.

1 Hoe wil ik mijzelf positioneren?

Als je die experts positie wil claimen dan start dat pas als je hier zelf in gelooft. Maak voor jezelf duidelijk hoe jij gezien wil worden.

2 Wat betekend het voor jou als jij jezelf als autoriteit in de markt neerzet?

Je krijgt gegarandeerd meer zelfvertrouwen in jezelf en je business, je gaat een krachtige positie innemen en straalt autoriteit uit. Dit alles zorgt ervoor dat jij meer klanten aan gaat trekken.

3 Maak je aanbod en verhaal super helder.

Maak je verhaal en aanbod duidelijk zodat jij van binnenuit kunt gaan ondernemen want het is mogelijk om op te vallen in deze markt.

Jij gaat een verschil maken wanneer je ervoor kiest om die autoriteitspositie te claimen. Ik weet zeker dat de klanten voor je in de rij gaan staan en jij een krachtige positie gaat aannemen.

Voor nu wil ik je bedanken voor het lezen van deze blog. Heb je hulp nodig bij het claimen van jouw positie? Dan is de Impact with Authority zeker wat voor jou!

 

PS: De deuren van TIMM – Impact with Authority zijn geopend. Dé training om in 5 krachtige en simpele stappen van binnenuit jouw expertise te claimen en dit naar de buitenwereld te brengen, zodat klanten voor je in de rij staan. Wil jij óók op een fijne en relaxte manier meer volgers en fans aantrekken die klant bij je worden en dat mensen weten wie je bent in jouw branche en jouw motivatie aanwakkeren, waardoor jij niet te stoppen bent? Schrijf je dan nu direct in: https://artjanna.nl/impactwithauthority/

 

 

 

 

 

Over de schrijver
Jij hebt als coach een verhaal te vertellen. Ik help je dit te vermarkten en te verkopen in strategische sprintsessies, waardoor je met zelfvertrouwen een succesvolle online business bouwt.
Reactie plaatsen